Skip to the main content

SEAT Ibiza

Rijklaar vanaf
€ 21.990
Lease
€ 408 p/m
Privé Plan financiering vanaf
€ 259 p/m
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

De manier waarop jij een auto aanschaft of financiert, kies je helemaal zelf. Wat past er het best bij jouw situatie? Wij helpen je graag.
Wat wil jij?

Stijlvol en verleidelijk

De stijlvolle Ibiza is er volledig voor jou. Een enorm strak uiterlijk aangevuld met een revolutionair nieuw interieur. Een verleidelijk design, dat zorgt voor onvergetelijke avonturen.

Frisse
Lucht

Altijd frisse lucht en sfeer dankzij unieke sfeerverlichting geïntegreerd in de luchtroosters.

Standaard
LED-verlichting

Een oogverblindend design. Alle modellen beschikken over standaard LED-verlichting, krachtig en energiezuinig.

Gedigitaliseerd interieur
Mag gezien worden

Het dashboard van de SEAT Ibiza heeft een flinke update gehad. Makkelijk in gebruik en voorzien van de slimste innovaties.

Velgen
maken de auto

De 18 inch lichtmetalen Performance velgen tillen de sportiviteit van de nieuwe Ibiza naar een hoger niveau.

Zelf je eigen Ibiza samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Lange afstanden met Seat Ateca zijn een feestje!


De heer De Vries is blij met zijn nieuwe Ateca. Al sinds 2016 is hij klant bij Wittebrug Seat – ook al woont De Vries inmiddels op ruim twee uur…

Lees meer

Rijd direct een nieuwe SEAT


Slim kiezen voor de voordeligste manier om inclusief nieuwe auto méér te genieten van het leven. Je rijdt direct een nieuwe SEAT, maar de auto blijft van ons. Je auto…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer:  Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.

1-De inruilpremie is geldig tot en met 3 juni 2024, enkel op het nieuwe model en niet te combineren met Private Lease. Zolang de voorraad strekt.
* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Financial lease op basis van 36 maanden contractsduur. Operational lease op basis van 48 maanden contractduur en 10.000km. per jaar. Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,6 en 5,0 l/100km

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 8,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 8,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Rekenvoorbeeld huurkoop