Skip to the main content

SEAT Leon

Rijklaar vanaf
€ 29.750
Private lease vanaf*
€ 529 p.m.
SEAT Privé plan financiering
€ 349 p.m.
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. De verschillende mogelijkheden om in een nieuwe of occasion SEAT te rijden, zijn:
Wat wil jij?

Born in the sun

De SEAT Leon gaat al vier generaties mee. In eerste instantie lijkt hij op zijn voorganger, maar niets is minder waar. De vierde generatie van de SEAT Leon bevat boordevol innovaties. Zo is er een update geweest onder de motorkop en is het interieur van de SEAT Leon verbeterd. Deze Leon, die een strak en sportief uiterlijk heeft, bevat veel extra’s voor een betaalbare prijs.

Vorm en functie
Optimale efficiëntie

Vorm en functie gaan bovendien uitstekend samen: met zijn gestroomlijnde body zorgt hij voor optimale efficiëntie. Kom hem zelf bekijken!

Hallo Leon
Stay connected

Alles moet tegenwoordig ‘connected’ zijn. De nieuwe Leon is onze eerste auto die volledig verbonden is.

Altijd zichtbaar
Nieuwe verlichting

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De vierde generatie Leon maakt zowel van binnen als buiten gebruik van geavanceerde lichttechnologie.

Duurzaam
Hybride

Met een breed motorenaanbod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. Maak jouw leven weer spannend. In de praktijk ervaren?

Zelf je eigen Leon samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Lange afstanden met Seat Ateca zijn een feestje!


De heer De Vries is blij met zijn nieuwe Ateca. Al sinds 2016 is hij klant bij Wittebrug Seat – ook al woont De Vries inmiddels op ruim twee uur…

Lees meer

Maak kennis met jouw SEAT


Misschien heb je al een mooie SEAT, maar zoek je een ander model. Misschien wil je jouw allereerste auto uitzoeken en twijfel je nog tussen een aantal merken. Voor elke…

Lees meer

Rijd direct een nieuwe SEAT


Slim kiezen voor de voordeligste manier om inclusief nieuwe auto méér te genieten van het leven. Je rijdt direct een nieuwe SEAT, maar de auto blijft van ons. Je auto…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Financial lease op basis van 36 maanden contractduur. Operational lease op basis van 48 maanden contractduur en 10.000km. per jaar. Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,8 en 4,9 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 969 en 97 g/km.

² Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 8,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 13% en slottermijn van 40% o.b.v. de contante prijs auto. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 8,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Rekenvoorbeeld huurkoop