Wittebrug service

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Wittebrug, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z, werken met originele onderdelen, geven garantie op onze onderdelen en werkzaamheden en hebben volledig getrainde specialisten. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Is uw auto aan onderhoud toe?

Bij Wittebrug is uw auto in goede handen. Plan meteen een afspraak in!

Onze onderdelen en Accessoires

Voor onderdelen, lifestyle items en praktische accessoires bent u bij Wittebrug aan het juiste adres. De Onderdelendienst van Wittebrug verzorgt voor onze zakelijke klanten de levering van auto onderdelen. In onze webshop vindt u producten zoals kleding, dakdragers, skiboxen en kadoartikelen.

De onderdelen. De dienst.

Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant. Wij bieden u naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort.

Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met u meedenkt, zodat u de kwaliteit kan leveren die u uw klanten belooft. Met oog voor uw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van uw bedrijf.