Skip to the main content

Škoda Fabia

Rijklaar vanaf
€ 20.990
Private lease
€ 380 p/m*
Inruilpremie
tot € 1.000
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jouw situatie past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion Škoda te:
Wat wil jij?

Altijd slim op weg

De rijk uitgeruste Škoda Fabia is voorzien van een compleet nieuw interieur en is daarnaast voor het eerst leverbaar met Virtual Cockpit. Het is een complete hatchback die alles heeft wat je nodig hebt. Met meer ruimte en comfort is de Škoda Fabia de perfecte gezinsauto.

Altijd, overal
IJskrabber

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke Fabia heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Parapluhouder
Speciaal

De Fabia heeft een compartiment in het voorportier dat speciaal is ontworpen voor het opbergen van een paraplu.

Altijd zichtbaar
Slim verlicht

De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij. Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Alles geordend
Binnen handbereik

De kleinste dingen zijn altijd het gemakkelijkst te verliezen. Bankpasjes, pennen of wellicht een parkeerkaartje. Gemakkelijk binnen handbereik van de bestuurder.

Zelf je eigen Fabia samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


De nieuwe Skoda Superb is onthuld!


En dít maakt ‘m zo bijzonder.   De gloednieuwe Skoda Superb, die zijn opwachting maakt in het voorjaar van 2024, belooft een indrukwekkende ervaring voor iemand die op zoek is…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


Autoservice van der Velden Zoetermeer is nu WITTEBRUG!

Lees meer

De nieuwe Škoda Kodiaq komt eraan!


In het voorjaar van 2024 wordt hij verwacht, de nieuwe Škoda Kodiaq! Wil jij als eerste een proefrit maken en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? vul dan onderstaand…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Škoda Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,6 en 4,9 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 120 en 129 g/km.