Skip to the main content

ŠKODA Kamiq

Rijklaar vanaf
€ 27.590
Private Lease
€ 409 p/m*
Extra inruilpremie
€ 2.000
Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. De verschillende mogelijkheden om in een nieuwe of occasion ŠKODA te rijden, zijn:
Ben jij er al uit?

Groots maar compact.

De ŠKODA Kamiq staat bekend als de compacte SUV van ŠKODA. Naast de Kodiaq, is de Kamiq de derde SUV in het assortiment. Het is een wendbare en praktische stads SUV, aangevuld met enorm veel ruimte in de kofferbak. Klaar voor elke rit.

Stads SUV
Cross-over

Dezw cross-over mixt de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit – met de wendbare rijeigenschappen van een coupé. Benieuwd?

Volop visie
VISION X

De nieuwe KAMIQ vertaalt het aansprekende design van ŠKODA Vision X concept car door naar een productiemodel.

Makkelijk rijden
Adaptive Cruise Control

Een slimme snelheidsregelaar die automatisch voldoende afstand houdt van jouw voorligger.

Licht en actie!
Groot lichtassistent

De KAMIQ schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo verblindt je geen tegenliggers. Misschien alleen nog door de looks van jouw KAMIQ.

Zelf je eigen KAMIQ samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Een bron van leven: de ENYAQ


De naam De naam van deze spectaculaire SUV is niet zomaar bedacht. ENYAQ, afgeleid van de Ierse naam 'Enya' betekent 'bron van leven' en is de eerste volledig elektrische SUV…

Lees meer

Kind uit opvanghuis verrast met een inhaal-kinderfeestje!


In samenwerking met ŠKODA Nederland, Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes en een opvanghuis voor jonge kinderen uit de regio, heeft Wittebrug vandaag een aantal kinderen een onvergetelijke dag bezorgd. Inhaalfeestje Drie grote…

Lees meer

Simply… duurzaam


Simply clever Simply clever, het credo van Škoda. In elke Škoda zitten handige elementen verborgen. Wist je dat er in elke deur een paraplu zit? En dat er op de…

Lees meer

Wittebrug ŠKODA verrast jarige


Jarig bij Wittebrug ŠKODA! Zaterdag 4 juli zorgden collega’s Edwin en Mike voor een bijzondere ochtend. In alle vroegte werden slingers opgehangen. De auto werd nog een keer extra gepoetst.…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: 81 g/km