Skip to the main content

ŠKODA Karoq

Rijklaar vanaf
€ 32.990
Private lease vanaf
€ 619 p/m
DSG automaat
€ 2.000
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jou past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion ŠKODA te:
Wat wil jij?

Veelzijdig & avontuurlijk

Een avontuurlijke SUV, met een hoge en ruime zit. Deze KAROQ is voorzien van de nieuwste navigatiesystemen, cruise control en automatische airconditioning. De KAROQ wordt ook wel gezien als het broertje van de KODIAQ, maar de KAROQ is toch anders op zijn eigen manier.

Virtual
Cockpit

De Virtual Cockpit is een volledig digitaal instrumentarium en komt in plaats van de ronde toerenteller en snelheidsmeter die je gewend bent.

Verschuifbare
Achterbank

Met het VarioFlex-systeem is de achterbank verschuifbaar en in drie delen neerklapbaar (40/20/40). De maximale inhoud van de bagageruimte bedraagt 588 liter of 1.605 l.

Duurzaam
Comfort

De vernieuwde KAROQ wordt leverbaar met het Eco-pakket. Daarbij wordt gebruik gemaakt van gerecyclede of teruggewonnen materialen.

Informatie
Entertainment

De vernieuwde KAROQ kan worden uitgerust met een Columbus Infotainmentsysteem met een touchscreen tot 9.2 inch.

Zelf je eigen KAROQ samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld!


De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld.

Lees meer
Lees meer

ŠKODA Zaterdag


Voor de zaterdagfamilies die lief en leed met elkaar delen, voor hen die kilometers rijden en voor degene die houden van de zaterdag. Voor diegene is er ŠKODA.

Lees meer

ŠKODA ENYAQ COUPÉ IV


Als we het hebben over een auto dat klaar is voor de toekomst, dan hebben we het over de Enyaq Coupé IV. Dit model is een uitbreiding op de al…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,6 en 5,6 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 116 en 124 g/km.