Skip to the main content

ŠkodaKodiaq

Rijklaar vanaf
€ 43.390
Private lease vanaf
€ 739 p/m*
Extra inruilpremie
€ 1.000
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

De manier waarop jij een auto aanschaft of financiert, kies je helemaal zelf. Wat past er het best bij jouw situatie? Wij helpen je graag. Je kunt bij ons een nieuwe of occasion ŠKODA;
Wat wil jij?

De grootste SUV

Deze grote SUV is op vele vlakken vernieuwd. De ŠKODA Kodiaq heeft een robuust uiterlijk en het interieur is verfijnd. Deze SUV is voorzien van alle simply clever oplossingen van ŠKODA. Naast deze vernieuwingen behoudt de compacte SUV wel zijn krachtigste punten.

Full-LED
Goed verlicht

Altijd het juiste licht dankzij Full-LED koplampen met AFS. Ze passen de lichtbundel automatisch op de omstandigheden aan

Stijlvol
Dashboard

Het interieur van de KODIAQ is modern en compleet. Eyecatcher is het stijlvolle dashboard, met alle schakelaars en functies binnen handbereik. Kom je kijken?

Inparkeren
360-graden zicht

Ondanks zijn lengte is parkeren met de KODIAQ zo gepiept. Camera’s rondom bieden je een 360 graden zicht op wat er om je heen gebeurt. Zelf proberen tijdens een proefrit?

Comfort
Extra's

Voorzie jouw ŠKODA van een slaappakket, met hoofdsteunen met verstelbare zijkanten, zodat de passagiers op de buitenste zitplaatsen achterin kunnen ontspannen tijdens lange reizen.

Zelf je eigen Kodiaq samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


De nieuwe Skoda Superb is onthuld!


En dít maakt ‘m zo bijzonder.   De gloednieuwe Skoda Superb, die zijn opwachting maakt in het voorjaar van 2024, belooft een indrukwekkende ervaring voor iemand die op zoek is…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


Autoservice van der Velden Zoetermeer is nu WITTEBRUG!

Lees meer

De nieuwe Škoda Kodiaq komt eraan!


In het voorjaar van 2024 wordt hij verwacht, de nieuwe Škoda Kodiaq! Wil jij als eerste een proefrit maken en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? vul dan onderstaand…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 6,3 en 6,5 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 144 en 147 g/km.