Skip to the main content

ŠkodaKodiaq

Rijklaar vanaf
€ 43.390
Private lease vanaf
€ 739 p/m*
Extra inruilpremie
€ 2.000
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

De manier waarop jij een auto aanschaft of financiert, kies je helemaal zelf. Wat past er het best bij jouw situatie? Wij helpen je graag. Je kunt bij ons een nieuwe of occasion ŠKODA;
Wat wil jij?

De grootste SUV

Deze grote SUV is op vele vlakken vernieuwd. De ŠKODA Kodiaq heeft een robuust uiterlijk en het interieur is verfijnd. Deze SUV is voorzien van alle simply clever oplossingen van ŠKODA. Naast deze vernieuwingen behoudt de compacte SUV wel zijn krachtigste punten.

Full-LED
Goed verlicht

Altijd het juiste licht dankzij Full-LED koplampen met AFS. Ze passen de lichtbundel automatisch op de omstandigheden aan

Stijlvol
Dashboard

Het interieur van de KODIAQ is modern en compleet. Eyecatcher is het stijlvolle dashboard, met alle schakelaars en functies binnen handbereik. Kom je kijken?

Inparkeren
360-graden zicht

Ondanks zijn lengte is parkeren met de KODIAQ zo gepiept. Camera’s rondom bieden je een 360 graden zicht op wat er om je heen gebeurt. Zelf proberen tijdens een proefrit?

Comfort
Extra's

Voorzie jouw ŠKODA van een slaappakket, met hoofdsteunen met verstelbare zijkanten, zodat de passagiers op de buitenste zitplaatsen achterin kunnen ontspannen tijdens lange reizen.

Zelf je eigen Kodiaq samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Showrooms open op 5 mei


Onze showrooms zijn geopend op vrijdag 5 mei. Wees welkom, de koffie (of warme chocolademelk) staat klaar!

Lees meer

Het nieuwe Škoda logo is onthuld!


Het nieuwe Škoda logo is onthuld!

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld!


De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld.

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 6,3 en 6,5 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 144 en 147 g/km.