Skip to the main content

ŠkodaScala

Rijklaar vanaf
€ 25.990
Private lease
€ 419 p/m*
Extra inruilpremie
€ 2.000
Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. De verschillende mogelijkheden om in een nieuwe of occasion Škoda te rijden, zijn:
Ben jij er al uit?

Altijd slim op weg

Enorm veel ruimte in het interieur en tegelijkertijd erg wendbaar met zijn compacte afmetingen. Dat is de Škoda Scala. Uitgerust met de nieuwste technologieën tikt deze Škoda alle boxen aan. Deze Škoda Scala is een toekomstige klassieker.

Volop ruimte
Volop gemak

De lange wielbasis van 2.649 mm staat garant voor goede rijeigenschappen en veel binnenruimte. Ook heeft de Scala één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse.

Sportief rijden
Verlaagd onderstel

Wie kiest voor de optionele Sport Chassis Preset krijgt een 15 mm verlaagd onderstel met dempers die via het Driving Mode Select-menu kunnen worden ingesteld op Normal of Sport.

Sportieve look
Strak en stoer

De doorlopende achterruit en zwarte spiegelkappen (optioneel) kenmerken het sportieve uiterlijk van de Scala. Zelf bekijken?

Zichtbaar
Full-LED

Met de Full-LED koplampen heb je gegarandeerd optimaal zicht.

Zelf je eigen Scala samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug.


Showrooms open op 5 mei


Onze showrooms zijn geopend op vrijdag 5 mei. Wees welkom, de koffie (of warme chocolademelk) staat klaar!

Lees meer

Het nieuwe Škoda logo is onthuld!


Het nieuwe Škoda logo is onthuld!

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld!


De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld.

Lees meer

Disclaimer:  Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
*Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.