Skip to the main content

Volkswagen Golf Variant

Private lease
€ 569 p/m*
Extra inruilvoordeel
€ 2.000

Op alle vlakken meer

Ben je toe aan een Golf met meer ruimte? Ontdek de Golf Variant. Deze Golf is flink gegroeid in lengte, zo heeft de Golf Variant een kofferbak inhoud van 611 liter. Niet alleen het exterieur heeft een boost gehad, maar ook het interieur is rijkelijk uitgerust met de meest luxe innovaties. Benieuwd naar wat de Golf Variant jou nog meer te bieden heeft?

Meer ruimte
Handig, toch?

Met een laadruimte van 1.642 liter neem je de wekelijkse boodschappen of de sporttassen van je voetbalteam makkelijk mee. Ervaar het zelf!

Ontgrendelen
Digital Key

Je kunt de deuren van je Golf Variant ook met je telefoon openen, dankzij Digital Key.

LED-koplampen
Standaard op de Golf Variant

Wil je nog meer zicht? Ga dan voor het optionele IQ.LIGHT Matrix LED koplampen.

Digital Cockpit
Jij kiest wat je ziet

Navigatie, toerenteller, kilometerstand of een combinatie? Wij vertellen je erg graag meer over!

Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

De manier waarop jij een auto aanschaft of financiert, kies je helemaal zelf. Wat past er het best bij jouw situatie? Wij helpen je graag. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen Golf Variant te:
Wat wil jij?

Zelf je eigen Golf Variant samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,9 en 5,3 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 111 en 120 g/km.