Skip to the main content

Volkswagen Passat Variant

Rijklaar vanaf
€ 48.990
Extra inruilpremie
€ 1.000
PHEV elektrisch actieradius
100 km

Haal het meeste uit je dag

Door slimme innovaties, een strakker en luxer design is de Volkswagen Passat Variant beter op elk vlak. Door de nieuwe assistentiesystemen voelt elke rit met deze Volkswagen vermakelijk. Met niet alleen veel ruimte in de auto, maar ook 650 liter aan kofferbak ruimte is de Passat Variant geschikt voor elke rit. De Passant Variant biedt jou een unieke rij ervaring waarbij ontspanning voorop staat.

Altijd Hybride
Tot 100 km elektrisch

De nieuwe Passat is uitgerust met zowel een elektromotor als een 1.5 TSI benzinemotor. Vanaf maart is de Passat ook verkrijgbaar als een plug-in hybride. Dan kun je tot zo’n 100 km

Wijst je de weg in het donker
IQ. Light LED

Met de nieuwste generatie van de IQ. Light LED Matrix verlichting val je nog meer op in het verkeer en heb je nog beter zicht in het donker.

Stoelen waar je nooit meer uit wilt
met massage

De stoelen van de nieuwe Passat bieden veel gemak. Niet alleen kun je de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan.

Neem gerust een extra koffer mee
1920 liter

De nieuwe Passat is groter dan ooit. Dat betekent meer beenruimte én een grotere kofferbak van maar liefst 690 liter. Leg je de achterbank plat, dan heb je tot 1.920 liter ruimte.

Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jouw situatie past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen Passat Variant te:
Wat wil jij?

Zelf je eigen Passat Variant samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

Disclaimer:  Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: 120 g/km.