Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 21.890
Private lease vanaf*
€ 369 p/m*
Extra inruilpremie
€ 775

Klaar voor avontuur

De nieuwste generatie Polo is completer dan ooit. Met zijn sportieve uiterlijk en ruime interieur maakt de Polo Volkswagen elke rit een unieke ervaring. Uitgerust met de nieuwste technologieën is deze Polo klaar voor de toekomst. Beschikbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Ontdek welke het beste bij jou past.

Slimme
bijrijders

Met de Polo zit je nooit alleen in de auto. De slimme rij-assistenten houden een oogje in het zeil en sturen bij wanneer dat nodig is.

Innovatief, digitaal
en veilig

Stap in de Polo en in één oogopslag zie je alles wat je van een Volkswagen verwacht: de nieuwste features, een digitale ervaring als nooit tevoren en een hele hoop comfort.

Verbonden
Altijd en overal

Verbind je telefoon met het infotainmentsysteem en je bent volledig connected. Via je telefoon luister je jouw favoriete podcast of bel je met je vrienden – handsfree, natuurlijk.

Licht
op het eerste gezicht

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting denkt én beweegt met je mee. Zo bewegen de stralen mee met je stuurrichting en dimt het grootlicht wanneer dat nodig is.

Zelf je eigen Polo samenstellen

Occasions


Minimaal 6 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

Polo Highline; ‘alsof ik in mijn huiskamer zit’.


Edwin, 40 jaar, woont in Barneveld. Voor zijn werk legt hij meer kilometers af dan voorheen. En die kilometers vragen om een comfortabele auto. “Het is de Volkswagen Polo Highline…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: 95 g/km.