Skip to the main content

Volkswagen T-Cross

Rijklaar vanaf
€ 29.990
Private lease vanaf*
€ 409 p/m
Tijdelijk extra inruilpremie
€ 2.000

Geef kleur aan je leven

Een rijk uitgeruste SUV, vol met innovaties. Dat is wat de T-Cross zo veelzijdig maakt. Met daarnaast een enorme bagageruimte is de Volkswagen T-Cross niet vies van avontuur. Door een stoere uitstraling met een speels karakter, valt de T-Cross niet te vergelijken. Het is een unieke auto die kleur geeft aan jouw leven.

Functioneel
Inzetten voor elke situatie

Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zelf ervaren in de praktijk?

LED
Zien en gezien worden

De T-Cross is standaard voorzien van LED dagrijverlichting

Compleet nieuw achterlicht
Breedte

Wat je nog niet eerder zag bij andere Volkswagen modellen, is het achterlicht waarbij de reflector over de hele achterkant loopt. Wij vertellen je graag meer!

Interieur
Naar eigen smaak

Je T-Cross wordt ook uitgerust met een uniek dashboard en karakteristieke bekleding.

Kopen, huren, leasen

Wat is jouw wens?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jouw situatie past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen T-cross te:
Wat is jouw wens?

Zelf je eigen T-Cross samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

Disclaimer:  Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,9 en 5,1 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: tussen 112 en 115 g/km.