Skip to the main content

Volkswagen De nieuwe T-Roc

Rijklaar vanaf
€ 33.890
Private lease vanaf
€ 499 p.m
Tijdelijk extra inruilpremie
€ 2.000

De T-Roc. Vol vertrouwen

Sinds 2017 is deze compacte SUV miljoenen keer verkocht en dit succesverhaal gaat door. Zowel het interieur als het exterieur is flink vernieuwd en dit zal elke voorbijganger verbazen. De combinatie van sportiviteit, compactheid, ruimtelijk en een stoer design lieten je al verbazen, maar zijn uitgesproken lijnen, lange silhouet met chromen frame en de bijzondere kleurencombinatie maken deze vernieuwde Volkswagen T-Roc compleet.

In één oogopslag
Digital Cockpit

Het moderne dashboard is uit te breiden met een digitaal dashboard waarbij je zelf kunt instellen hoe je instrumentenpaneel eruitziet. Wij vertellen je er graag meer over!

High Tech
Assistent

Front Assist met Voetgangersherkenning herkent overstekende voetgangers en andere weggebruikers.

Bedieningsgemak
Multifunctioneel

De T-Roc is voorzien van een multifunctioneel stuur. Dit zorgt er wel voor dat jij je handen aan het stuur wilt houden.

Grote kofferbakruimte
De totale ruimte is 445 liter

Klap je de bank neer, dan heb je 1.290 liter bagageruimte tot je beschikking.

Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen T-Roc te:
Ben jij er al uit?

Zelf je eigen T-Roc samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

De vernieuwde Volkswagen T-Roc is onthuld!


Begin volgend jaar bij Wittebrug Volkswagen in de showrooms: de vernieuwde Volkswagen T-Roc! Lees de voordelen in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 5,2 en 6,8 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: tussen 119 en 155 g/km.