Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 31.990
Tijdelijk extra inruilpremie
€ 2.000

De nieuwe Volkswagen Taigo bij Wittebrug!

Begin 2022 bij Wittebrug Volkswagen in de showroom: de Volkswagen Taigo! Deze fijne Crossover Utility Vehicle is nu bestelbaar en heeft een ruim opgezet interieur, wat vol zit met slimme, technische hoogstandjes. Schrijf je in en blijf op de hoogte van updates over de Volkswagen Taigo!

Innovaties
Overal waar je kijkt

Soft-touch knoppen, een Digital Cockpit achter je stuur en passende sfeerverlichting; bewonder de nieuwe Taigo bij Wittebrug begin 2022!

Expressief
Van voor tot achter

De opvallende LED verlichting maakt de Taigo futuristisch! De donkerrode LED achterlichten lopen door over de gehele achterzijde; een stijlvolle LED lichtstrip over de voorzijde.

Puntjes
Op de i

De stijlvolle 16 inch velgen die standaard bij de Taigo horen, kun je upgraden met de designpakketten die van je velgen ware eyecatchers maken.

Jouw cockpit
Jouw verlichting

Jij bepaalt de sfeer in jouw Taigo met ambient lighting op de deuren en het dashboard. Als eerst zelf ervaren?

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

De Taigo is bestelbaar!


Begin 2022 bij Wittebrug Volkswagen in de showrooms, nu bestelbaar: de nieuwe Volkswagen SUV-coupé: Taigo! Lees de voordelen van de Taigo in deze blog en schrijf je nu in voor…

Lees meer

Polo Highline; ‘alsof ik in mijn huiskamer zit’.


Edwin, 40 jaar, woont in Barneveld. Voor zijn werk legt hij meer kilometers af dan voorheen. En die kilometers vragen om een comfortabele auto. “Het is de Volkswagen Polo Highline…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

Private Lease de Taigo!

Disclaimer: * Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2023. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.