Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 28.590
Private lease vanaf
€ 399 p/m
Tijdelijk extra inruilpremie
€ 1.075

De nieuwe Volkswagen Taigo bij Wittebrug!

Begin 2022 bij Wittebrug Volkswagen in de showroom: de Volkswagen Taigo! Deze fijne Crossover Utility Vehicle is nu bestelbaar en heeft een ruim opgezet interieur, wat vol zit met slimme, technische hoogstandjes. Schrijf je in en blijf op de hoogte van updates over de Volkswagen Taigo!

Innovaties
Overal waar je kijkt

Soft-touch knoppen, een Digital Cockpit achter je stuur en passende sfeerverlichting; bewonder de nieuwe Taigo bij Wittebrug begin 2022!

Expressief
Van voor tot achter

De opvallende LED verlichting maakt de Taigo futuristisch! De donkerrode LED achterlichten lopen door over de gehele achterzijde; een stijlvolle LED lichtstrip over de voorzijde.

Puntjes
Op de i

De stijlvolle 16 inch velgen die standaard bij de Taigo horen, kun je upgraden met de designpakketten die van je velgen ware eyecatchers maken.

Jouw cockpit
Jouw verlichting

Jij bepaalt de sfeer in jouw Taigo met ambient lighting op de deuren en het dashboard. Als eerst zelf ervaren?

Als eerste de Volkswagen Taigo

De Volkswagen Taigo is bestelbaar!

Dit is ook Wittebrug


Ingrid de Jonge wint een droomreis!


Door de unieke samenwerking tussen Wittebrug en Aruba Tourism Authority ontstond de mogelijkheid om aan één gelukkige autokoper in de periode augustus t/m oktober een geheel verzorgde reis aan te…

Lees meer

De vernieuwde Volkswagen T-Roc is onthuld!


Begin volgend jaar bij Wittebrug Volkswagen in de showrooms: de vernieuwde Volkswagen T-Roc! Lees de voordelen in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer

De Taigo is bestelbaar!


Begin 2022 bij Wittebrug Volkswagen in de showrooms, nu bestelbaar: de nieuwe Volkswagen SUV-coupé: Taigo! Lees de voordelen van de Taigo in deze blog en schrijf je nu in voor…

Lees meer

Golf 7 uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2021


Ook als occasion blijft de Volkswagen Golf 7 (Auto van het Jaar 2013) onverminderd populair in Nederland. Dat werd recent nog eens onderstreept door vakblad Automobiel Management, waarin de Golf…

Lees meer

Ontvang meer informatie!

Houd mij op de hoogte