Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 29.400

Ontdek de Citroën C4

Ontdek de compacte, duurzame hatchback in de Citroën-modelrange. Welke aandrijflijn u ook kiest, het comfort, design en gebruiksgemak van de auto zijn identiek. De ë-C4 Long Range met 2 elektromotoren biedt een maximale actieradius van 420 kilometer. Interesse? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Ontdek de Citroën C4

Citroën C4 uitgelicht

Het hoge voorkomen, de grote wielen en de vloeiende lijnen onderstrepen het vastberaden karakter van de C4 en ë-C4. Onder zijn aerodynamische uiterlijk herbergt hij een zee van ruimte.

Play
Plus

Hij is uitgerust met Android Auto en Apple CarPlay™ en kopieert ondersteunende apps van uw smartphone naar de tablet met touchscreen.

70
kleurcombinaties

Voor het exterieur zijn er nu nog meer personalisatiemogelijkheden met 70 mogelijke combinaties.

Expressieve
voorzijde

Met hun hoge en fraai gewelfde motorkap maken de C4 en ë-C4 een dynamische en karaktervolle indruk. De voorzijde heeft de nieuwe kenmerkende designelementen van Citroën.

Rijdt
Zen

Dankzij het Citizen-programma profiteer je van diensten die het dagelijks leven vergemakkelijken, zowel thuis als in je auto, voor jouw veiligheid en comfort.

Zelf je eigen C4 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.