Skip to the main content

Peugeot408

Bekijk hem nu
bij Wittebrug

De 408 leasen

De Peugeot 408 leasen? Dat kan! Wij vertellen je graag meer over het leasen, private lease, huren of aanschaffen van deze auto. De Peugeot 408 staat bij ons in de showroom en is te bestellen!

Offerte aanvragen
De 408 leasen

De nieuwe Peugeot 408

Verrassend vanuit elk perspectief

Welkom
Wittebrug Peugeot

Welkom bij Wittebrug Peugeot! Kunnen wij je helpen? Je bent uiteraard welkom. De koffie staat klaar!

Ergonomie
Technologie

De Peugeot i-Cockpit® is van de nieuwste generatie, met een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen.

Comfortabel
Veilig

De nieuwe Peugeot 408 is uitgerust met een compleet pakket rijhulpsystemen die het rijden extra comfortabel en veilig maken.

Indrukwekkend
Voorzijde

Vóór de verdiept liggende lange motorkap prijkt het nieuwe Peugeot-logo op de in carrosseriekleur uitgevoerde grille.

Dit is ook Wittebrug


Nieuwe Peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Occasion van het jaar 2023


Peugeot 208 is de beste occasion van 2023!   Dat vieren we bij Wittebrug met een inruilbonus van maar liefst € 500 op onze Peugeot 208 modellen.

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.  De berekening van uw leencapaciteit is indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uw uiteindelijke aanvraag zal op meer elementen beoordeeld worden en worden getoetst bij het BKR. Ook aan het gegeven advies kunnen geen rechten worden ontleend en uw individuele situatie kan verschillen. Onze adviseurs staan altijd klaar om u verder te helpen indien gewenst. Peugeot Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe.