Skip to the main content

AudiQ6 e-tron

Rijklaar vanaf
€ 71.950
Actieradius tot
641 km
Nu
te bestellen

Audi
Q6 e-tron

De Q6 e-tron is eerste elektrisch aangedreven Audi die gebruik maakt van het nieuwe, grensverleggende PPE-platform. Een van de blikvangers van het nieuwe model is intelligente lichttechnologie waarmee design, functionaliteit en veiligheid op een herkenbare Audi-manier naar een nog hoger niveau worden getild.

Ik wil hem zelf ervaren
Audi <br data-lazy-src=

Ontdek de Audi Q6 e-tron

De Q6 e-tron is de eerste elektrisch aangedreven Audi die in Ingolstadt van de productieband rolt. Daarbij markeert hij de start van Audi’s grootste modellenoffensief ooit.

Virtual
cockpit

De ‘Digital stage’ is een beeldbepalend element dat bestaat uit een panoramisch MMI-display met geïntegreerde Audi virtual cockpit.

Films
kijken

De passagier kan op het eigen scherm bijvoorbeeld films kijken zonder daarbij de bestuurder te storen en zonder dat het beeld voor de bestuurder zichtbaar is.

Elektrisch rijden
next level

Dankzij een actieradius tot wel 625 kilometer krijgt elektrisch reizen in de Audi Q6 e-tron quattro een nieuwe dimensie.

Ingebouwde
energiecentrale

Dankzij het recuperatiesysteem wint de auto tijdens uitrollen en afremmen stroom terug. Dit werkt al zodra u het rijpedaal loslaat.

Prijzen en meer!

Prijzen
De Audi Q6 e-tron performance is nu bestelbaar vanaf € 71.950.

Later dit jaar volgt een achterwielaangedreven variant die ca € 65.000 zal gaan kosten.

Over de nieuwe Audi Q6 e-tron
Het vooruitstrevende karakter van deze elektrische Audi, merk je direct in de prestaties, actieradius en bij het opladen. Bedieningselementen vallen op met hun hoogwaardige uitstraling in hoogglans zwart. In het portier is een ‘black panel’ voor de bediening van belangrijke functies onder handbereik.

Premium Platform Electric
De Audi Q6 e-tron staat op het nieuwe Premium Platform Electric (PPE) dat samen met Porsche is ontwikkeld.

Softwrap
Het Q6 e-tron-interieur valt op door een aangename, ruimtelijke sfeer. De zogenaamde ‘Softwrap’ omvat het gehele passagierscompartiment: van deuren en cockpit tot middenconsole.

Bekijk de Q6 e-tron!
Prijzen en meer!

Audi Q6 e-tron

Houd me op de hoogte

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Audi behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.
*2 Gemeten volgens WLTP systematiek