Skip to the main content

Abarth 500e

Abarth 500e vanaf
€ 38.490
Max. vermogen
155 pk
42 kWh-batterij

Hoe wil jij rijden?

De Abarth 500e is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Abarth 500 leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Hoe wil jij rijden?

Zelf jouw eigen Abarth 500e samenstellen

Jouw Abarth bestellen

Is jouw gewenste Abarth niet bij ons op voorraad? Wij helpen je graag bij het bestellen van een nieuwe auto. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bestelformulier
Jouw Abarth bestellen

Disclaimer: De consumentenprijzen van Abarth zijn inclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en leges. Hieronder leest u wat die extra kosten inhouden. RIJKLAAR MAKEN Standaard vallen onder ‘rijklaar maken’ bij Abarth de kosten voor: het transport het deconserveren*, reinigen en poetsen de nulbeurt de kentekenplaten de lifehammer * Elke nieuwe Abarth die de fabriek voor transport verlaat, wordt voorzien van een beschermend laagje paraffine of folie. Dat wordt verwijderd tijdens het rijklaar maken van de auto. KOSTEN PER MODEL Dit zijn de adviesprijzen inclusief BTW voor het rijklaar maken per model. De daadwerkelijke prijs bij de dealer kan hiervan afwijken: 500 € 630,- 595 € 630,- RECYCLINGSBIJDRAGE Sinds 1995 betaalt u bij de aanschaf van een nieuwe auto een verwijderingsbijdrage. Met dit geld stimuleert Auto Recycling Nederland, een initiatief van de autobranche, dat auto’s aan het einde van hun levensduur milieuvriendelijk worden gedemonteerd voor hergebruik van materiaal. Vanaf 1 januari 2013 heet dit de recyclingbijdrage en die bedraagt nu € 45,- (inclusief BTW). LEGES Voor het aanvragen en op naam stellen van het kentekenbewijs van uw auto, rekent de overheid een standaard bedrag van € 39,00 voor leges kentekencard en € 9,70 voor het tenaamstellen (exclusief BTW).