Skip to the main content
Werkplaats file nieuws! Het is druk in onze werkplaatsen, we doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Tips om de files te vermijden: plan vroeg je afspraak in en combineer werkzaamheden (onderhoud, APK en bandenwissel).

De APK service van Wittebrug Bedrijfswagens

  • APK keuring € 35 excl. BTW en incl. wettelijke afmeldkosten
  • Bespaar tijd door de APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt

Maak gelijk een afspraak
De APK service van Wittebrug Bedrijfswagens

Services

Een bus die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kies je voor Wittebrug, dan weet je zeker dat jouw auto in de beste handen is.

APK keuring
Snel en voordelig geregeld

In 45 minuten en voor slechts € 28,93 excl. BTW is jouw Bedrijfswagen gekeurd! Meerdere merken in jouw wagenpark? Ook die keuren wij! Met gemak halen wij de bus(sen) voor je op!

Bandenservice
Zomer- of winterbanden?

De juiste banden voor jouw Bedrijfswagen. Voor elk seizoen, de juiste band. Voor je veiligheid is het van belang jouw banden tijdig klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Vast onderhoud
We staan voor je klaar.

Hier staat vast hoevaak jouw bedrijfswagen voor onderhoud naar de dealer moet. Het ene jaar voor klein onderhoud, het jaar erna voor voor groot onderhoud.

Meer Service
Meer weten?

Stel ons jouw vraag; wij staan voor je klaar!


Winters accessoires voor mijn Bedrijfswagen

Vestigingen

Er is geen vestiging gevonden

Er is geen vestiging gevonden

Geen resultaten

Plan route

Mail ons
088-7384480

'>
Plan route

Mail ons
088-7384480

'>

Economy Service
* Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens vanaf 5 jaar (60 maanden) en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine).