Skip to the main content

Lancia Assistance

Jouw Lancia wordt met de grootste zorg en volgens strenge kwaliteitsnormen gemaakt. Daarnaast ondergaat de auto, zowel voor als na de aflevering, diverse kwaliteitscontroles. Desondanks blijft de kans bestaan dat je te maken krijgt met een technisch mankement. Pech onderweg en kun je de reis niet vervolgen of kan doorrijden het probleem verergeren? Bel dan direct met Lancia Assistance.

Lancia Assistance staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gereed om je in geval van pech te assisteren in geheel Europa. Bel voor al jouw vragen het gratis servicenummer 00 800 526242 00.

Hulp bij pech onderweg
Lancia Assistance

Service & Onderhoud

Bij Wittebrug Lancia is jouw auto in de beste handen. Heb je vragen over onderhoud? Laat het ons weten! Wij helpen je graag weer op weg!

APK keuring
Snel en voordelig geregeld

Is jouw auto toe aan een APK? De keuring is verplicht. Zo weet je zeker dat jouw auto veilig blijft. Je keurt jouw auto voor €39,95 In combinatie met onderhoud kost de APK € 19,95


Openheid voorop
Inzicht in jouw onderhoud

Onze specialisten houden elke diagnose bij op een tablet. Hierdoor kunnen zij jou direct inzicht geven in de werkzaamheden aan jouw auto!


Vestigingen

Er is geen vestiging gevonden

Er is geen vestiging gevonden

Geen resultaten

Plan route

Mail ons
088-7384480

'>
Plan route

Mail ons
088-7384480

'>

Maak een werkplaatsafspraak