Skip to the main content

DS Automobiles Assistance

Jouw DS Automobiles wordt met de grootste zorg en volgens strenge kwaliteitsnormen gemaakt. Daarnaast ondergaat de auto, zowel voor als na de aflevering, diverse kwaliteitscontroles. Desondanks blijft de kans bestaan dat je te maken krijgt met een technisch mankement. Pech onderweg en kun je de reis niet vervolgen of kan doorrijden het probleem verergeren? Bel dan direct met DS Automobiles Assistance.

DS Automobiles Assistance is een gratis dienst waarvoor geen contract nodig is. DS Assistance kan elk jaar worden verlengd wanneer je het periodieke onderhoud, een mechanische of carrosserie-ingreep aan de auto laat uitvoeren bij Wittebrug.

DS Automobiles Assistance staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gereed om je in geval van pech te assisteren in geheel Europa. Bel 0800 24 24 07 07 in geval van:

– Ongeval
– Lekke band
– Verlies van sleutels
– Verkeerde brandstof getankt
– Storingen aan de accu
– Storingen aan elektronische, mechanische of elektrische componenten
– Lege batterij elektrische DS <24 maanden (max. 4 keer per jaar)

Meer info
DS Automobiles Assistance

Banden

Banden

De banden vormen het enige contactpunt tussen de auto en het wegdek. Goede banden zijn dan ook van groot belang voor de veiligheid, het comfort en de prestaties van jouw DS.

Bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van de auto als bij langdurig stilstaan of ouderdom mogelijk. Daarom adviseren wij je om tussentijds de banden bij Wittebrug te laten en controleren. Dan kun je met een veilig gevoel de weg weer op!

Nieuwe banden nodig?
Mochten je banden toe zijn aan vervanging, dan bieden we een uitgebreid assortiment aan banden. Van premium tot budget, passend bij jouw budget. Je wordt voorzien van deskundig advies zodat je zeker weet dat je de juiste banden kiest op basis van jouw rijgedrag, kilometrage en budget.

DS Automobiles Boutique Lifestyle
Banden

Vestigingen

Er is geen vestiging gevonden

Er is geen vestiging gevonden

Geen resultaten

Plan route

Mail ons
088-7384480

'>
Plan route

Mail ons
088-7384480

'>