Skip to the main content

Werken bij Wittebrug

Kom je ook werken bij Wittebrug? Bekijk onze laatste vacatures hieronder.

(Junior) Verkoopadviseur Volkswagen Westland / Den Haag / Bollenstreek

Den Haag
Bekijk vacature

Sales Stage Moordrecht

Moordrecht
Bekijk vacature

Verkoopadviseur Wittebrug Den Haag

38
Den Haag
Bekijk vacature

Dit is ook Wittebrug


Lees meer

Rocks-e


Heb je nog geen rijbewijs, maar wel opzoek naar een comfortabele, trouwe vierwieler? De Opel Rocks-e is jouw oplossing! Vanaf € 8.699 rijd jij weg in deze 100% elektrische stadsmobiel!

Lees meer

Een dag in de WerkPlaats


Meld je nu aan voor een plek als autotechnicus bij de nieuwe Wittebrug WerkPlaats en start jouw carrière in de autobranche! Meer weten? Alex vertelt je hoe een dag in…

Lees meer

De nieuwe Lancia Ypsilon


De splinternieuwe Lancia Ypsilon!

Lees meer

Over ons

Welkom bij Wittebrug!
Wij behoren tot de top 10 dealerholdings van Nederland! Wittebrug is erkend dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, CUPRA, Volkswagen Bedrijfswagens, Hyundai, Peugeot, Opel, DS Automobiles, Citroën, Lancia, Jeep, Fiat, Alfa Romeo en Abarth en opereert vanuit 19 vestigingen in de regio Den Haag, Zoetermeer, Westland, Leiden, Rijnmond en de Duin- en Bollenstreek.

Wittebrug; méér dan auto’s
Naast de verkoop van- en service & onderhoud aan onze merken, bieden we méér dan auto’s, zoals; bedrijfswagens en ombouw, fietsen, lease, verhuur, camperservice, verzekeringen, schadeherstel én een auto-maandabonnement!

Werken bij Wittebrug is leuk, vinden wij ;-), en biedt door haar diversiteit en schaalgrootte veel mogelijkheden. Er werken inmiddels meer dan 800 medewerkers. Wittebrug is een gezonde, innovatieve en betrouwbare werkgever, waar je jezelf in verschillende disciplines kan (blijven) ontwikkelen. Zin in een feestje? Ook dat hebben we goed voor elkaar. Welkom bij Wittebrug!

Over ons

Kunnen wij je verder helpen?

Ja, graag!