Skip to the main content

Overige Services

Je wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kies je voor Wittebrug, dan weet je zeker dat jouw auto in de beste handen is.

APK keuring
Snel en voordelig geregeld

Met de verplichte APK keuring blijven de auto’s op de Nederlandse wegen veilig. Is jouw auto toe aan een APK? Laat deze keuring dan uitvoeren bij Wittebrug.

Bandenservice
Meer veiligheid

De juiste banden voor jouw auto. Voor elk seizoen, de juiste band. Voor je veiligheid is het van belang jouw banden tijdig klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Airco onderhoud
Voordeel

Met o.a. geurbehandeling, reiniging en systeem vullen. Tijdelijk van € 169 voor € 139.

Occasioncheck
Weet wat je kunt verwachten

Heb je jouw Volkswagen niet bij een officiële Volkswagen dealer gekocht? Doe de occasioncheck voor € 59. Inclusief gratis bijvullen van vloeistoffen en een nieuwe mattenset.

Volkswagen

Garantie

Omdat jouw auto een kostbaar bezit is, wil je de zekerheid dat jouw Volkswagen nog heel lang in optimale conditie blijft. Garantie is daarom van belang. Met de uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie van Volkswagen, heb je die zekerheid.
Garantie

Vestigingen

Er is geen vestiging gevonden

Er is geen vestiging gevonden

Geen resultaten

Accessoires voor mijn Volkswagen

Economy Service
Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagen modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). 
Standaard pechhulp
Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.