Skip to the main content

Peugeot Assistance

Jouw Peugeot wordt met de grootste zorg en volgens strenge kwaliteitsnormen gemaakt. Daarnaast ondergaat de auto, zowel voor als na de aflevering, diverse kwaliteitscontroles. Desondanks blijft de kans bestaan dat je te maken krijgt met een technisch mankement. Pech onderweg en kun je de reis niet vervolgen of kan doorrijden het probleem verergeren? Bel dan direct met Peugeot Assistance.

Peugeot Assistance is standaard voor 2 jaar inbegrepen bij een door het officiële Peugeot-dealernetwerk nieuw geleverde Peugeot. Peugeot Assistance staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar gereed om je in geval van pech te assisteren in geheel Europa.

Nederland
Voor hulpverlening bel je: 0800 – 023 17 33
Europa
Voor hulpverlening bel je: +31(0)20 654 55 36

Plan jouw onderhoud Connected Services
Peugeot Assistance

APK bij Wittebrug Peugeot

Een APK is een uitgebreide controle maar geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren we om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Jouw Peugeot wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen in uw Peugeot. Wel zo’n veilig gevoel voor een jaar zorgeloos rijden.

  • Ben je in het bezit van een MyPeugeot Card? Dan is de APK-controle gratis én heb je recht op gratis pechhulp!

APK opties: (indien van toepassing op jouw auto)

  • APK-beurt: APK, olie verversen en vervangen oliefilter > € 99,-
  • APK-plusbeurt: APK, olie verversen, vervangen oliefilter en reinigen achterremmen > € 149,-

Plan jouw APK!
APK bij Wittebrug Peugeot

Service & Onderhoud

Bij Wittebrug Peugeot is jouw auto in de beste handen. Heb je vragen over onderhoud? Laat het ons weten! Wij helpen je graag weer op weg!

APK keuring
Snel en voordelig geregeld

Is jouw auto toe aan een APK? De keuring is verplicht. Zo weet je zeker dat jouw auto veilig blijft. Je keurt jouw auto voor €39,95 In combinatie met onderhoud kost de APK € 19,95


Eurorepar
Altijd welkom!

Met of zonder afspraak: kom langs en we helpen je bij een defect lampje, lekke band, lege accu of het bijvullen van olie!


Wittebrug Peugeot

Garantie

Uiteraard wordt elke nieuwe Peugeot voor aflevering grondig geïnspecteerd. Bovendien ontvang je van Peugeot 2 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers dat je ermee gaat rijden.
Garantie

Wat is Private Lease?

Private lease is de nieuwe manier van auto bezit. Als consument rij je tegen een vast maandbedrag een auto, zonder dat je deze koopt. Dit geldt voor een variabele tijd, af te stemmen met de leasemaatschappij. Het maandbedrag is inclusief de meeste kosten die bij een auto komen kijken. Onderhoud zit dus al in jouw maandprijs! De enige extra kosten die je maakt zijn brandstof, de wasstraat en eventuele verkeersboetes. Na afloop van het contract lever je de auto weer in en kies je eventueel weer voor een nieuw contract met een bijbehorende nieuwe auto. Wittebrug Peugeot regelt het voor je!

Naar Peugeot Private Lease
Wat is Private Lease?

MyPeugeot Card

Let op. De Privilegepas wordt niet meer uitgegeven en is vervangen door de MyPeugeot Card.

Ga naar mijn Privilege Pas
MyPeugeot Card

Vestigingen

Er is geen vestiging gevonden

Er is geen vestiging gevonden

Geen resultaten

Plan route

Mail ons
088-7384480

'>
Plan route

Mail ons
088-7384480

'>

Accessoires voor mijn Peugeot