Wittebrug Business Center

Bij het Business Center van Wittebrug kunt u als zakelijke klant met al uw mobiliteitsvraagstukken terecht. U kunt hierbij onder andere denken aan onderhoud, schadeherstel, kopen, leasen, huren, verzekeren en financieren. Onze mobiliteitsadviseurs verdiepen zich in uw specifieke situatie. Na een uitvoerige analyse van uw wensen en behoeften en een scan van het huidige wagenpark, bereiken we samen een optimale invulling van uw mobiliteitsbehoefte. Wij regelen het!

Daniel Smits
Directeur Zakelijke Markt

Arno van Hattem
Commercieel Manager

Wittebrug Lease

Wittebrug Lease is een middelgrote universele leasemaatschappij. Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Met een klantgerichte benadering richten wij onze dienstverlening op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en hanteren daarbij transparante voorwaarden. Of het nu gaat om een auto voor één dag of voor zestig maanden: wij spreken graag met u over onze visie op zorgeloze mobiliteit. 

Lease2Go

Lease2Go is een universele leasemaatschappij en onderdeel van Wittebrug Lease. Wij leveren zorgeloze en flexibele mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten en heldere voorwaarden. Onze dienstverlening is gericht op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en u kunt daarom altijd maatwerk van ons verwachten. Het maakt daarbij niet uit of u op zoek bent naar mobiliteit voor één dag of zestig maanden.

Andy Vosse
Commercie & Management

Leasefiets? Wij regelen het!

Duurzaamheid

Minder autogebruik is minder brandstofkosten en uitstoot

Loyaliteit

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen voor loyaliteit

Vitaliteit

Meer bewegen zorgt voor verbeterde vitaliteit

Parkeerplekken

Minder auto’s die parkeerplekken innemen

Waarom een leasefiets?

Een leasefiets van of via de zaak; ook dat regelt Wittebrug eenvoudig voor u! Als werkgever is duurzaamheid en vitaliteit niet meer weg te denken in het ondernemerschap. Alle reden om fietsen te stimuleren bij uw werknemers. Door meer op de fiets te stappen, dragen uw medewerkers bij aan duurzaamheid en trappen ze zich letterlijk vitaler. Met een leasefiets van of via de zaak, helpt u ze hierbij een handje.

Voor wie is de leasefiets?

Huidige leaserijders

Zij genieten van de combinatie leaseauto en -fiets

Werknemers zonder reiskostenvergoeding

Zij kunnen voordelig gebruik maken van de gunstige bijtelling.

Werknemers met reiskostenvergoeding

Een leasefiets van de zaak met een gedeeltelijke vergoeding.

Wittebrug, powered by Volkswagen Pon Financial Services

Wittebrug heeft de commerciële activiteiten van Kamsteeg Auto Lease overgenomen. Hierbij werken wij nauw samen met Volkswagen Pon Financial Services. Hierdoor heeft u één lokaal gevestigde contractpersoon en profiteert u van de schaalvoordelen van Volkswagen Pon Financial Services.

“Hoe kunnen wij onze klanten het beste helpen. Dát staat voorop, bij al onze activiteiten en diensten”
Roel Oskam

Manager Fleetsales

Fleetsales

Kernbegrippen van Wittebrug, zoals ‘ontzorgen’ en ‘klant centraal stellen’, komen helemaal tot uiting op de afdeling Fleetsales.

Wittebrug is een autobedrijf met een breed aanbod aan producten en diensten en heeft daardoor veel verschillende afdelingen. Grote klanten hebben vaak met veel van deze afdelingen te maken. Bijvoorbeeld wagenparkbeheerders die verantwoordelijk zijn voor de in- en verkoop van een wagenpark, het onderhoud ervan, schadeherstel en noem maar op. Voor die klanten is het heel prettig dat ze een centraal aanspreekpunt hebben binnen de organisatie. Eén contactpersoon die met zijn klanten meedenkt en zijn expertise inzet om tijd en geld te besparen, processen soepel te laten verlopen en vooral om iedereen mobiel te houden.

Volkswagen Bedrijfswagens: Mobiliteit op maat

Onze gespecialiseerde medewerkers verkopen mobiliteit op maat. “Elke ondernemer heeft specifieke wensen en eisen. Wij bieden hiervoor de beste oplossingen. Het allerbelangrijkste facet van een bedrijfswagen is betrouw¬baarheid. Stilstand is geen optie, dat snappen wij. De Volkswagens hebben een goede naam, bewijzen hun betrouwbaarheid keer op keer. Bovendien is de prijs-/kwaliteitverhouding perfect in balans. Daarnaast ontzorgen wij een berijder of ondernemer maximaal. Dat begint al in het eerste gesprek. Dan zoeken wij samen naar de beste mobiliteitsop-lossing. Waarbij wij indien nodig de bedrijfsvoering van onze klant doorlichten. Hoe er gewerkt wordt, kan invloed hebben op welke bedrijfswagens je nodig hebt. Wij zoeken met onze expertise de modellen die voor die bepaalde vraag optimaal rendement leveren.

“Wittebrug bedrijfswagens. Wij regelen het!”

Cees van Breugel

Manager bedrijfswagens

24 uur per dag

Elke wens is bespreekbaar, wat  eveneens geldt voor de inrichting en ombouw van een bedrijfswagen. Wij nemen al het  werk uit handen van de ondernemer, zodat deze kan blijven werken. Vervangend vervoer nodig? Regelen wij. Ook bij pech of ongeval. Onze mobiliteitsservice presteert 24 uur per dag. De werkplaats is bovendien op afspraak open in de avonduren of op zaterdag.

Financial lease, verzekeringen, onderhoudscontracten, full operational lease: Alles wat nodig is om als ondernemer mobiel te zijn en te blijven, is onze specialiteit.

RIVA Insurance

Naast de mogelijkheden voor verzekeren en financieren via de merken die wij voeren, bieden wij u ook de mogelijkheid zich te verzekeren via ons eigen assurantiekantoor RIVA Insurance NV. Hier bieden wij alle mogelijkheden op het gebied van verzekeren en financieren.

Bezoek onze website voor meer informatie omtrent RIVA Insurance en onze producten en diensten.

De onderdelen. De dienst.

Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant. Wij bieden u naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort.

Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met u meedenkt, zodat u de kwaliteit kan leveren die u uw klanten belooft. Met oog voor uw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van uw bedrijf.