Skip to the main content

APK bij Wittebrug Citroën

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht in Europa. Tijdens de APK wordt je Citroën nagekeken op drie onderdelen: veiligheid, milieueisen en registratie. Denk hierbij aan verlichting, remmen, roetfilter en kilometerstand. Wittebrug voert de APK snel en vakkundig uit zodat je snel weer de weg op kunt.

  • De APK is gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt
  • Alleen jouw Citroën laten keuren? Een APK keuring kost € 29,95

Plan jouw APK!
APK bij Wittebrug Citroën

Banden

Banden

De banden vormen het enige contactpunt tussen de auto en het wegdek. Goede banden zijn dan ook van groot belang voor de veiligheid, het comfort en de prestaties van jouw Citroën.

Bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van de auto als bij langdurig stilstaan of ouderdom mogelijk. Daarom adviseren wij je om tussentijds de banden bij Wittebrug te laten en controleren. Dan kun je met een veilig gevoel de weg weer op!

Nieuwe banden nodig?
Mochten je banden toe zijn aan vervanging, dan bieden we een uitgebreid assortiment aan banden. Van premium tot budget, passend bij jouw budget. Je wordt voorzien van deskundig advies zodat je zeker weet dat je de juiste banden kiest op basis van jouw rijgedrag, kilometrage en budget.

Meer informatie
Banden

Service & Onderhoud

Bij Wittebrug Citroën is jouw auto in de beste handen. Heb je vragen over onderhoud? Laat het ons weten! Wij helpen je graag weer op weg!

APK keuring
Snel en voordelig geregeld

Is jouw auto toe aan een APK? De keuring is verplicht. Zo weet je zeker dat jouw auto veilig blijft. Je keurt jouw auto voor €39,95 In combinatie met onderhoud kost de APK € 19,95


Openheid voorop
Inzicht in jouw onderhoud

Onze specialisten houden elke diagnose bij op een tablet. Hierdoor kunnen zij jou direct inzicht geven in de werkzaamheden aan jouw auto!


Vestigingen

Er is geen vestiging gevonden

Er is geen vestiging gevonden

Geen resultaten

Plan route

Mail ons
088-7384480

'>
Plan route

Mail ons
088-7384480

'>

Accessoires voor mijn Citroën