Skip to the main content

Kosteloos omwisselen!

Bij lease van een bedrijfswagen
Ja, ik wil graag dat voordeel!

Vanaf 1 januari 2025 is de overheid voornemens om de bpm-vrijstelling voor bedrijfswagens te laten vervallen, dit betekent dat de aanschaf of lease van een bedrijfswagen (diesel/benzine) vanaf dat moment een stuk prijziger gaat worden. Tevens gaan veel grote steden over een aantal jaar de binnensteden sluiten voor bedrijfswagens met een fossiele brandstof motor.

Voor jou als ondernemer kunnen wij je een aantal goede oplossingen bieden:

Idbuzzcargo Full Image

Een elektrische bedrijfswagen leasen

Hierop zal nog gewoon de bpm-vrijstelling op toegepast worden. Op deze auto’s kan je subsidie aanvragen waardoor het aantrekkelijk kan zijn om een elektrische bedrijfswagen te leasen.

Transporter Full Image

Voor 1 januari 2025 een diesel of benzine bedrijfswagen leasen of aanschaffen

Je ontloopt hiermee de extra bpm-kosten, maar aangezien de levertijden op bedrijfswagens soms wel eens langer dan een jaar kunnen zijn, is het raadzaam om op tijd een auto in bestelling te nemen.

Wat betekent dit voor jou?

Om zo goed mogelijk in te spelen op de veranderingen in de grijs kenteken sector de komende jaren bieden wij jou de volgende voordelen:

  • De scherpste prijs op lease of aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.
  • Jouw bedrijfswagen na 12 maanden inwisselen voor een elektrische bedrijfswagen.
  • Na 24 maanden jouw bedrijfswagen kosteloos inleveren.
  • Je contract na 5 jaar (60 maanden) verlengen.

Om je maximaal te ontzorgen en flexibiliteit te bieden.

Wanneer jij een leasecontract afsluit voor een diesel bedrijfswagen van 60 maanden, is het bij ons mogelijk om jouw bedrijfswagen na 12 maanden, wanneer de milieuregels veranderen, kosteloos in te wisselen voor een elektrische bedrijfswagen. Hiernaast is het mogelijk om na 24 maanden je bedrijfswagen kosteloos in te leveren. Ook is het belangrijk om te weten dat je bij ons de mogelijkheid hebt om jouw contract na 5 jaar (60 maanden) te verlengen. Voor een elektrische bedrijfswagen bieden wij leaseprijsgarantie. Oftewel wij garanderen de beste leaseprijs van Nederland.

Disclaimer: Alle adviesprijzen vermeld op deze website, zijn exclusief btw, bpm, kosten rijklaarmaken, recycling-, en beheerbijdrage en leges. Op deze website vind je de prijslijsten van alle modellen, waarin ook alle adviesprijzen inclusief btw, bpm, kosten rijklaar maken, recycling- en beheerbijdrage en leges staan vermeld. Als gevolg van onder andere de oorlog in Oekraïne en het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de bedrijfswagen is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de bedrijfswagen.