Admin portal
Gebruikers portal

Wittebrug | Mobiliteitskaart

Mobieler dan ooit met één kaart

Flexibiliteit, gemak en keuze

Met de Wittebrug | Mobiliteitskaart heeft u ruime keuze in mobiliteit

Meer mogelijkheden, minder administratie

Inzetbaar voor zakelijke, woon-werk en privé reizen

Maximaal benutten fiscaal voordeel

Met de Wittebrug | Mobiliteitskaart wordt het mobiliteitsbudget maximaal benut

Combinatie van mobiliteit op één kaart

Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier van A naar B. Maar dat levert ook gedoe op. Daarom is er de Wittebrug | Mobiliteitskaart. Een unieke, flexibele alles-in-één-kaart die feilloos alle transacties online bijhoudt. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Want je hebt als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn.

Openbaar vervoer

Tanken

Laden

OV fiets

Parkeren

Greenwheels

Taxi

Wasstraat

Mobiliteitskaart

Met de Wittebrug | Mobiliteitskaart heeft de medewerker flexibiliteit, keuzevrijheid en gemak bij het kiezen van de meest voordelige, snelle en/of groen vorm van mobiliteit. OV, auto, fiets of taxi, de medewerker kiest zelf wat op dat moment het beste uitkomt. Alles is geregeld en eenvoudig te gebruiken.

Openbaar vervoer

De Wittebrug | Mobiliteitskaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart. Dus eenvoudig in- en uitchecken in alle soorten openbaar vervoer: trein, bus, metro, tram en veerpont. Extra voordeel: de kaart is altijd klaar voor gebruik, wij zorgen ervoor dat het saldo op de kaart automatisch wordt aangevuld. Zelf saldo op de kaart zetten is dus niet meer nodig.

Tanken

Voor het tanken kunnen de medewerkers met hun Wittebrug | Mobiliteitskaart terecht bij ruim 4.000 tankstations in Nederland. Wil je het tanken langs de snelweg of het gebruik van speciale brandstoffen uitsluiten dan is dat ook mogelijk. Het gebruik van de wasstraat of het ondersteunen van een CO2 compensatie programma behoort ook tot de mogelijkheden.

Laden

Wanneer de werknemer een electrische of hybride auto gebruikt kan de auto geladen worden met de Wittebrug | Mobiliteitskaart. Hiervoor krijgt de medewerker een laadsleutelhanger welke is gekoppeld aan de kaart. Ben je zelf onderweg met de trein? Een collega kan dan nog gewoon gebruik maken van jouw auto.

OV-fiets

Je werknemers kunnen op bijna 300 huurlocaties in Nederland met hun Wittebrug | Mobiliteitskaart een OV-fiets huren. Op verschillende NS-stations, bij bus- of metrohaltes, in enkele stadscentra en bij P+R terreinen zijn de OV-Fietsen beschikbaar. Maar ook het stallen van de eigen fiets behoort tot de mogelijkheden.

Parkeren

Met de kaart is het mogelijk om zowel op de straat als in parkeergarages te parkeren. Wittebrug | Mobiliteitskaart gebruikers kunnen gemakkelijk parkeren in alle Q-park parkeergarages en Q-Park P+R locaties. Ook parkeertransacties worden afhankelijk van zakelijk of privégebruik ook dusdanig afgerekend.

Greenwheels

Greenwheels is het grootste landelijkdekkende deelauto platform van Nederland. Met meer dan 1.800 auto’s door heel Nederland kun je als werknemer via de Wittebrug | Mobiliteitskaart gebruik maken van Greenwheels. Vaak wordt deze gebruikt in combinatie met het OV voor de “last-mile” oplossing. Reserveren gaat via de app van Greenwheels en de auto openen kan vervolgens met de Mobiliteitskaart. Geen aparte facturen, want de facturen worden door Wittebrug voldaan. Jij als werkgever ontvangt maandelijks 1 factuur vanuit Wittebrug met de eventuele kosten voor Greenwheels hierin meegenomen.

Taxi

Via de Wittebrug | Mobiliteitskaart is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de taxi. De werknemer reserveert een taxi in de app waarna deze op het gewenste moment op de juiste locatie zal verschijnen.

Wasstraat

Ook het gebruik van een wasstraat loopt via uw mobiliteitskaart. Zo blijft uw auto altijd representatief.