Skip to the main content

Alfa Romeo Giulia

Prijs vanaf
€ 65.000

De Giulia leasen

De Giulia is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Giulia leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Giulia die echt te koop is, een nieuwe of een Giulia occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Alfa Romeo aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Alfa Romeo modellen!

Bekijk ons Giulia aanbod
De Giulia leasen

Stijlvol en innovatief

Nieuwe technologie. De overtreffende trap van rijplezier.

Altijd in verbinding
Alfa Connect Services

Online systemen op het gebied van navigatie, entertainment en beveiliging die het gebruik van jouw Giulia slimmer en efficiënter maken.

Alfa™ Link
Wielophanging

Zorgt voor een hoog comfortniveau combineert met een sublieme zijwaartse grip in bochten, ook op een slecht wegdek.

Een kwestie van DNA
Persoonlijk

Het Alfa™ DNA-systeem biedt jou de mogelijkheid om de rijdynamiek af te stemmen op de rijomstandigheden of jouw persoonlijke voorkeur.

Italiaanse allure
Stijlvol

Fascinerend vanuit elk optiek

Motorisatie

Benzine

  • 2.0 GME 200 PK / 2.0 GME 280 PK
  • AWD aandrijving, automatische versnellingsbak, 8 versnellingen
  • Quadrifoglio > 2.9 V6 510PK AT benzinemoter, AWD aandrijving, automatische versnellingsbak, 8 versnellingen

Diesel

  • 2.2 JTD 160 / 190 / 210 PK
  • RWD aandrijving, automatische versnellingsbak, 8 versnellingen

Wil je meer weten? Bij Wittebrug Alfa Romeo helpen wij je graag om de juiste motorkeuze te maken.

Ik wil een proefrit
Motorisatie

Zelf je eigen Giulia samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Review Alfa Romeo Tonale


De nieuwe, sportieve compact SUV van Alfa Romeo is nu verkrijgbaar! Leverbaar als hybride zonder stekker of plug-in hybride met stekker. Om deze Alfa Romeo Tonale beter te leren kennen,…

Lees meer

Disclaimer: Alle genoemde prijzen en het vermelde aanbod zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken en gelden zolang de voorraad strekt. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital. Alleen geldig bij deelnemende dealers. De getoonde actie is van toepassing voor particuliere klanten. Het maximale voordeel is opgebouwd uit een onvoorwaardelijke Alfa Romeo-korting van € 2.000 en een extra inruilvoordeel tot € 1.500. De inruilauto dient minimaal drie maanden op naam van de huidige eigenaar te staan.