Skip to the main content

De RS3 is bestelbaar!

Maak kennis met de Audi RS3. De vernieuwde RS3, geïntroduceerd in twee vormen: De Sportback en de Limousine.

Dit is een Audi voor de echte sportliefhebbers. Met zijn krachtige vijfcilinder motor heeft hij een acceleratie van 0-100 in 3,8 seconde. Deze Audi levert topprestaties met een maximale snelheid van 290 km/h. De 2,5 TFSI vijfcilinder is een motor die te herkennen is aan zijn kracht, geluid en compactheid. De vijfcilinder is succesvol en is niet voor niks benoemd als International Engine of the Year.

Het prachtige geluid wat deze motor produceert kan optioneel versterkt worden met een RS-sportuitlaatsysteem met variabele kleppen. Naast deze optie, kan er bij de Audi RS3 ook gekozen worden voor keramische remmen. Benieuwd naar wat de Audi RS3 nog meer te bieden heeft?

Ik wil de RS3 bestellen!
De RS3 is bestelbaar!

RS Torque Rear

De Audi RS3 Sportback maakt met de RS Torque Rear zijn debuut.

Dit is het eerste Audimodel dat over een RS Torque Splitter beschikt. Dit houdt in dat er een driftmodus op deze auto zit. Met de Audi RS3 is het dus mogelijk om te driften, dit doordat de RS3 twee elektronisch aangestuurde plaatkoppelingen heeft. De auto kan het koppel daarmee variabel over de achterwielen verdelen; dit zorgt uiteindelijk voor krachtverdeling over de wielen. Je bent zeker van een unieke rij ervaring!

RS Torque Rear

Design

Niet alleen de motor levert topprestaties, maar ook het interieur en exterieur van deze RS3 is uitmuntend. Het hoge afwerkingsniveau, wat gerust indrukwekkend te noemen is, de luxe materialen en de RS3 kenmerken die overal in verwerkt zijn, zorgen voor een geweldige dynamiek. De gebruiker staat centraal en dat is aan alles te zien. De nieuwste technologieën zijn verwerkt. Door zijn scherpe lijnen en krachtige uiterlijk, komt deze Audi RS3 ijzersterk voor de dag.

Design