Skip to the main content
Bekijk hier

De conceptcar van de ŠKODA Vision S7

Een nieuwe designtaal

Met de ontwikkeling van de ŠKODA Vision S7 slaat ŠKODA een geheel andere weg in. Dit is een ŠKODA die volledig gemaakt is van duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Exterieur

Superieure aerodynamica. Dat is hoe ontwerpers deze gloednieuwe ŠKODA Vision 7S  noemen. Wat bijdraagt aan een uitstekende aerodynamica, zijn de 22-inch wielen en de robuuste bodemplaat die gecombineerd is met hooggeplaatste zijtornadolijn.

Opvallend bij deze ŠKODA Vision 7S is het koelsysteem voor de elektrische auto. Zo zijn er luchtuitlaten boven de sideskirts te vinden. Deze zuigen de lucht af die opwarmt bij het koelen van de batterij.

Op de voor- en achterkant van de auto is het nieuwe  ŠKODA-opschrift te vinden. Dit maakt deel uit van het nieuwe logo en daarnaast van de nieuwe visuele identiteit van het automerk.

 

 

Exterieur

Interieur

Het interieur van deze ŠKODA Vision 7S is compleet nieuw. Een geheel nieuw infotainmentsysteem met vernieuwde grafische afbeeldingen en bedieningslogica. Hetgeen wat gelijk opvalt in deze ŠKODA Vision 7S is het 14,6-inch touchscreen. Het stuur is nieuw ontworpen en heeft een bedieningspaneel dat beschikt over veel functies.

De ŠKODA Vision 7S is volledig gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat dit model bijdraagt aan duurzaamheid.

Binnen het interieur wordt er goed gebruik gemaakt van licht. De lichtkleuren worden gebruikt om sfeer te bepalen én hebben praktische functie. Zo wordt er bijvoorbeeld aangegeven in welk stadium de auto is met laden.

Interieur

Innovaties

De ŠKODA Vision 7S is een gloednieuw model en bestaat uit de nieuwste technologieën. Een 14,6-inch touchscreen is een echte Eye-catcher in dit model. Nieuw; dit scherm kan ingedeeld worden in secties. Zo toon je verschillende informatie op het infotainment scherm.

Op de middenconsole onder het grote scherm vind je zes knoppen die jou naar de menu’s infotainment, telefoon, voertuiginstellingen, navigatie en app brengen.

Ook heeft de ŠKODA Vision 7S een ergonomische armsteun die het gebruik van het infotainment scherm makkelijker maakt.

 

Innovaties

De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S!

Houd mij op de hoogte