Skip to the main content

SEAT krijgt een splinternieuwe showroom en de verbouwing is in volle gang.
Eerst kon je op deze plek ons magazijn vinden maar straks staan hier 3 mooie SEAT’s te blinken.

Ik neem je even mee… Als je binnenkomt zie je aan je rechterhand een SEAT model staan.. aan je linkerhand heb je een sneakpeak de afleverruimte in en als goed kijkt spot je ook wat CUPRA modellen.
We vervolgen ons weg rechtdoor en rechts achterin de hoek vind je nog een SEAT model, opgepoetst en wel. Als je rechtdoor zou lopen bots je meteen tegen ons 3e SEAT model aan.
Links achterin komt er een prachtig op maat gemaakt kast met accessoires van SEAT en merchandise. Ook staat hier een hoge tafel waaraan je hoogstwaarschijnlijk onze verkoper zal treffen.
Achter ons 3e SEAT model is een wachtruimte gecreëerd, hier kan je onder het genot van een koffietje even wachten en relaxen.

De uitstraling van de nieuwe showroom wordt ook heel iets anders dan jullie voorheen gewend waren! Met hout, zwart en antracieten accenten krijgt de showroom een compleet nieuwe uitstraling.
Ben jij al nieuwsgierig geworden?

In de loop van september zal de showroom toegankelijk zijn voor klanten en kunnen de SEAT modellen te bewonderen zijn. In de loop van oktober zullen ook de meubels binnen zijn en kunnen de laatste puntjes op de I worden gezet.

Hou onze socials in de gaten, hier plaatsen wij regelmatig een update!