Skip to the main content
Leermeester Alex:

'Welkom in de WerkPlaats'

Hey daar, autotechnicus-in-spe! Ik ben Alex. En ik ben leermeester in de WerkPlaats.

Ik ben 25, woon in Schipluiden en werk sinds 2020 bij Wittebrug als technisch specialist. Met mijn ervaring kan ik jou de kneepjes van het vak leren!

Mijn grootste hobby is techniek, voornamelijk het maken van dingen. Maakt niet uit wat het is, al is het een stalen frame, een houten vogelhuisje of een plastic steuntje voor een knipperlicht.

Welkom in de WerkPlaats.
Ik help jou sleutelen aan jouw toekomst, in onze gloednieuwe WerkPlaats.
Hier begint elke dag met een dosis energie en een hoop technische uitdagingen!  Werkplaats Img3

Zo beginnen we…
Stel je voor, het is maandagochtend en de WerkPlaats gonst al van bedrijvigheid. Samen met ons jonge en enthousiaste team beginnen we de dag met een korte briefing. We bespreken de klussen voor vandaag en verdelen de taken. Het kan zomaar zijn dat je begint met een paar routine-onderhoudsbeurten. Lekker even de olie verversen, filters vervangen en de bandenspanning controleren. Een goede start om in het ritme te komen.

In het begin zullen de werkzaamheden wat simpeler zijn zoals bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of een bandenwissel. Zelfs de beste storingsmonteurs moeten nog steeds een onderhoudsbeurt uit kunnen voeren, hier kom je nooit vanaf 😉.

Extra uitdaging
Gaat dat goed? Dan ben je klaar voor meer uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan een auto met een mysterieuze storing in het aandrijfsysteem. Samen duiken we in de technische gegevens, speuren we naar aanwijzingen en zetten we onze probleemoplossende skills in. Het is net een puzzel, en geloof me, de adrenaline stroomt door je aderen als je die ene oplossing vindt! Ook leer je complexe reparaties uit te voeren zoals een distributieriem of een tweevoudige koppeling te vervangen.

Zo zullen de werkzaamheden met jou mee groeien.

Het mooiste van werken in de WerkPlaats is dat elke dag een kans is om te leren en te groeien. Van simpele klussen tot complexe reparaties, we dagen je constant uit om het beste uit jezelf te halen.

Dus, ben jij klaar voor een avontuur in de autobranche? Meld je aan en wie weet sta jij binnenkort zij aan zij met ons in de WerkPlaats. Klaar om aan jouw toekomst te sleutelen? Ik help je er graag bij!

Tot snel, Alex

Meld je aan!

Meld je aan!

Check het zelf

Ga snel naar de vacature!

Bekijk 'm hier!
Meld je aan

Meld je nu aan voor een plek in de nieuwe Wittebrug WerkPlaats en sleutel aan jouw carrière in de autobranche!

Meld je aan
Heb je vragen?

Stuur een mailtje en we vertellen je meer!

Mail je vraag