Skip to the main content

Welkom in de toekomst! Wittebrug heeft er weer een nieuwe locatie bij.. en wel de nieuwe Hyundai locatie aan de Rhône. Als ware pioniers in de autobranche, hebben we ervoor gekozen om deze mijlpaal te markeren door niemand minder dan Tom Coronel, die natuurlijk enorm veel affiniteit heeft met de auto wereld, de eer te geven om de opening te verzorgen.

De opening heeft plaats gevonden op 1 februari j.l. en was 1 groot feest. Van een heuse race simulator tot aan Koreaanse hapjes, en een mooi woord van de President van Hyundai Nederland tot aan Tom Coronel. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het was een groot succes met een hoge opkomst van zowel klanten als vanuit de importeur.

Met de komst van Hyundai in het Forepark, zijn we ervan overtuigd dat we klaar zijn voor wat de toekomst ons brengt. Met een prachtige prijs op zak, International Hyundai dealer of the year 2023, kijken wij uit naar wat het nieuwe jaar in een nieuw pand ons gaat brengen. Hyundai staat bekend om het vooruitstrevende design, de duurzame technologieën en de innovatieve oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van de moderne automobilist.

Ons nieuwe pand aan de Rhône is een inspirerende omgeving waar je de nieuwste Hyundai-modellen kunt bewonderen en ervaren. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele gezinsauto, een stoere SUV vol avontuurlijke mogelijkheden, of een elektrische auto die je reizen duurzaam maakt, wij hebben het allemaal.

Het pand heeft een volledige make-over gekregen, alles is aangepakt.. van de vloer tot het plafond, alles heeft een nieuw jasje gekregen en dit merk je zodra je binnen stapt. Het is er licht en heeft een frisse uitstraling waarbij de showroom auto’s super goed tot hun recht komen.

Bovendien bieden wij een uitgebreide service en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw Hyundai altijd in topconditie blijft. Ons team van enthousiaste en vakkundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen, zodat je zorgeloos kunt genieten van uw Hyundai-ervaring. Wij hebben beneden een showroom met nieuwe auto’s en op onze bovenverdieping een ruim aanbod aan occasions.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de toekomst en bezoek ons nieuwe Hyundai pand aan de Rhône in het Forepark. Samen met Tom Coronel hebben we ervoor gezorgd dat jouw rit naar de toekomst een onvergetelijke ervaring wordt. “Met Hyundai op het Forepark zijn we op de toekomst voorbereid“, alsdus Martijn van Reenen, Brand director bij Hyundai Wittebrug.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf graag een kijkje komen nemen? ons adres is;

Rhône 18
2491 AP Den Haag

Hyundai Wittebrug

Hyundai Vestigingspagina; Klik hier!

 

I.v.m. privacy zijn foto’s met klanten niet gepubliceerd. – Foto’s zijn gemaakt door; Van Der Vaart Photography