Skip to the main content

Het event

Op 12 mei vond bij Wittebrug de introductie plaats van de ID.Buzz. Geïnteresseerden konden kennismaken met de nieuwe Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo tijdens ons duurzaamheidsevent “Op weg naar duurzame mobiliteit’.

Het duurzaamheidsevent

De ID. Buzz werd tentoongesteld aan alle geïnteresseerden.
De introductie van de ID.Buzz ging verder dan een introductie alleen. Deze bus is de allereerste wagen die als elektrische bus is ontworpen. Hiermee bieden wij voor elk merk uit ons aanbod, een elektrisch en duurzaam model. De terugkeer van de iconische T.1 – maar dan de elektrische versie –  moest dan ook groots gevierd worden!

Naast de onthulling was het podium ook gedeeld met gastsprekers van instanties die duurzame mobiliteit stimuleren.

Het event

De ID. Buzz

De eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens, de elektrische ID. Buzz People en de ook elektrische ID. Buzz Cargo. Met een vernieuwd design die ook hint op zijn voorgangers. Vol met de nieuwste technologie. Maak kennis met de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit. Naast de nieuwste technologie heeft de Cargo een verrassend ruim interieur.

Meer weten over de ID. Buzz?

ID. Buzz People ID. Buzz Cargo
De ID. Buzz

Zuid-Holland Bereikbaar

Een van de gastsprekers is Zuid-Holland Bereikbaar.
Zuid-Holland Bereikbaar alles op alles zetten om onze regio bereikbaar te houden.
Tegelijkertijd grijpt Zuid-Holland Bereikbaar onderhoud en hinder aan om mensen en bedrijven te verleiden tot duurzame manieren van reizen en vervoer.

Het kernonderwerp wat tijdens hun toespraak aanbod kwam, was de zero emissie-zones.
Dit is een gebied waar vrachtwagens en bestelbusjes met CO2-uitstoot verboden zijn. Het doel hiervan is van het milieu tegen de uitlaatstoffen van voertuigen.

Er werd verteld over (kosteloze) ondersteuning die Zuid-Holland Bereikbaar biedt. En er werd een handige toolbox voor bedrijven gepresenteerd om in te kunnen spelen op de invoer van de zero emissie-zone in Den Haag.

Dit is Zuid-Holland Bereikbaar
Neem contact met ons op!

Wij helpen je graag op weg.

Contact