Skip to the main content

Maandag 20 mei zijn onze bedrijven gesloten i.v.m. 2e Pinksterdag. We zijn uiteraard gewoon online open. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij gewoon weer fysiek open.

Ga voor uitdagend. Ga voor beter.

De onderscheidend strakke looks komen in de vernieuwde versie van de compacte stads-SUV nog beter tot hun recht, zeker bij de nieuwe Xperience-uitvoering. Daarnaast heeft de Arona een nog luxer interieur, met alle voordelen van digitalisering en connectiviteit. Dankzij de geavanceerde assistentiesystemen hoort de nieuwe Arona tot de veiligste auto’s in zijn klasse.

De marktintroductie in Nederland staat gepland voor medio deze zomer. Voorafgaand daaraan maakt SEAT de exacte specificaties en de prijzen bekend.

Houd mij op de hoogte! Direct een Arona rijden? Bekijk de voorraad
Ga voor uitdagend. Ga voor beter.

Nóg meer karakter

Technologie
Groter is beter

Mis niets, met het 9.2 inch scherm dat je meer laat zien en doen. Niet alleen handig, je dashboard ziet er ook gewoon heel goed uit.

SEAT CONNECT
Altijd en overal verbonden

Bekijk waar je ’m geparkeerd hebt, open en sluit je Ibiza op afstand of plan van tevoren een route.

Interieur
Jij bepaalt de sfeer

De nieuwe verlichting rondom het luchtuitstroomrooster. Kies je favoriete kleur en met één druk op de knop bepaal jij de sfeer.

Verlichting
Strakke looks

Met de nieuwe koplampen en bumpers met geïntegreerde mistlampen is alles in de nieuwe Arona nét even wat strakker.

Dit is ook Wittebrug SEAT


De nieuwe SEAT Ibiza


Maak indruk met scherpe lijnen, elegante rondingen en een futuristisch interieur. De nieuwe Ibiza mag gezien worden. Zet jij straks het volume van je BeatsAudio™ Sound System voluit en haal…

Lees meer
Lees meer

Lange afstanden met Seat Ateca zijn een feestje!


De heer De Vries is blij met zijn nieuwe Ateca. Al sinds 2016 is hij klant bij Wittebrug Seat – ook al woont De Vries inmiddels op ruim twee uur…

Lees meer

Rijd direct een nieuwe SEAT


Slim kiezen voor de voordeligste manier om inclusief nieuwe auto méér te genieten van het leven. Je rijdt direct een nieuwe SEAT, maar de auto blijft van ons. Je auto…

Lees meer