Skip to the main content

Waarom de Junior?

Híérom wil je de Alfa Romeo Junior Elettrica ervaren:

De Alfa Romeo Junior Elettrica is ontworpen voor puur rijplezier. Met een actieradius tot 410 km in de gecombineerde WLTP-cyclus en de mogelijkheid om binnen 27 minuten van 20 naar 80% op te laden, is deze auto zowel praktisch als efficiënt. Het interieur is sportief en stijlvol, met voldoende ruimte voor al je persoonlijke bezittingen dankzij de 400 liter kofferbakinhoud.

Belangrijkste kenmerken:

  • Italiaans design: De Alfa Romeo Junior combineert stijl en innovatie, met aandacht voor de kleinste details.
  • Dynamisch rijgedrag: Geniet van de ongeëvenaarde weglegging en chassisprestaties onder alle omstandigheden.
  • Level 2 Assisted Driving: Slimme rijhulpsystemen houden de omgeving van de auto actief in de gaten, zodat je altijd in controle bent.
  • Geavanceerde connectiviteit: Met Alfa Connect Services, inclusief een spraakassistent op basis van ChatGPT Generative AI, heb je perfecte interacties en meer comfort.

Waarom de Junior?

Elektrisch rijden met de Alfa Romeo Junior

Elektrisch rijden wordt een waar genot met de Alfa Romeo Junior Elettrica. Innovatie en rijplezier komen samen, ondersteund door de Alfa Romeo Connected Services. Of je nu thuis bent of onderweg, opladen is eenvoudig en efficiënt.

Sneak preview: maak kennis met de nieuwe Alfa Romeo Junior

Wil jij als een van de eersten in Nederland kennismaken met de nieuwste Alfa Romeo Junior? Kom dan naar onze exclusieve sneak preview!

📅 Datum: Woensdag 12 juni
🕙 Tijd: Vrije inloop tussen 18:00 en 20:00 uur
📍 Locatie: Donau 120, Den Haag (nieuwe Alfa Romeo showroom)
👉 𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻

Wil je meer weten over de nieuwe Junior? Klik hier.

Waarom Wittebrug?

De Alfa Romeo Junior Elettrica is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een compacte, sportieve en milieuvriendelijke auto. Bij Wittebrug helpen we je graag bij het samenstellen van jouw ideale Alfa Romeo en bieden we de ondersteuning die je nodig hebt voor een zorgeloze rijervaring

Bij Wittebrug begrijpen we dat het kopen van een auto een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we niet alleen de nieuwste modellen van Alfa Romeo, maar ook uitgebreide service en onderhoud.

Onze Alfa Romeo-vestiging:

Bij Wittebrug staan we altijd voor je klaar; van het moment dat je binnenkomt tot lang na je aankoop. Of het nu gaat om vragen over je auto, onderhoud, of gewoon om advies. Wij maken het je makkelijk!

Waarom Wittebrug?