Skip to the main content
De ŠKODA ENYAQ COUPÉ IV

Begin 2022 bestelbaar!

Als we het hebben over een auto die klaar is voor de toekomst, dan hebben we het over de Enyaq Coupé IV. Dit model is een uitbreiding op de al succesvolle Enyaq IV. De Enyaq Coupé IV is elektrisch en tegelijkertijd enorm krachtig. Hij heeft een grotere actieradius, tot wel 535 KM, welke het mogelijk maakt om het hele land af te reizen. Of het voor je werk is, voor de sportwedstrijden van de kinderen of voor een uitje met het hele gezin, de Enyaq Coupé IV is de ideale gezinsauto. Hij brengt jou overal naartoe en beschikt daarnaast over een snellaadfunctie. Reizen naar het buitenland met de Enyaq Coupé IV? Dat kan! Hij beschikt over een snellaadfunctie die zorgt voor maximaal 125KW/u. Hierdoor kan jij met een nieuw aangevulde accu zo weer de snelweg op en daarnaast beschikt dit model van ŠKODA over 570 liter laadruimte. Ideaal toch?

Exterieur

Dit model trekt gelijk jouw aandacht! Met zijn stijlvol gelijnde carrosserie en aflopende stroomlijn flitst deze auto letterlijk voorbij. Dankzij de verbeterde stroomlijn kan de Enyaq Coupé IV nog meer energie halen uit zijn actieradius en is hij hierdoor nog milieubewuster dan de Enyaq IV. Niet alleen de stroomlijn is anders dan de Enyaq IV. Ook is hij stijlvoller in design. Zo heeft de Coupé IV een glazen panoramadak en benadrukken de 19-21 inch velgen zijn stoere karakter. Daarnaast is hij 4 millimeter langer en is de kofferbakinhoud 15 liter minder dan de Enyaq IV.

Blijf op de hoogte
Exterieur

Verschillende interieurstijlen

De interieurstijlen zijn, net als bij de Enyaq IV, te kiezen op basis van verschillende designselecties. In deze designselecties is er rekening gehouden met duurzaamheid, moderniteit en vooral de lifestyle van de klanten. Lees hieronder welke verschillende designselecties er zijn:

EcoSuite

Bruin cognac leren bekleding. Dit wordt op duurzame wijze bewerkt, waarbij er gebruik wordt gemaakt van het extract van olijfboombladeren in plaats van chemicaliën

Lodge

Duurzaamheid en mobiliteit komen samen. Omringd door de natuur, waarbij zachte materialen en lichte kleuren gebruikt worden om je reis sfeervoller te maken.

Loft

Elegant en tijdloos. Een modern en knus interieur. Het duurzame materiaal is makkelijk schoon te maken. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Deze designselectie geeft uniek comfort.

Lounge

Deze designselectie is te herkennen aan het hoogwaardige materiaal waarvan het interieur gemaakt is.

Sportline

In deze selectie ontbreekt het aan niks. Sportstoelen,geïntegreerde hoofdsteunen, zwarte hemelbekleding, lichtmetalen sportpedalen en het dashboard is afgewerkt met een carbonlook.

Suite

Suite biedt nét iets meer. Iets meer luxe, exclusiviteit en comfort. Er is gebruik gemaakt van exclusieve materialen, waarbij voornamelijk zacht leder. Dit zorgt voor chic comfort.

Algemene gegevens

Algemene gegevens

Direct contact

Gelijk iemand spreken via de telefoon of stuur ons een mail

Direct bellen Bel op 070-3429342
Ons adres

Donau 120, 2491 BC Den Haag

Mail ons

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ IV

Ik wil graag meer weten