Skip to the main content

Duurzame kilometers

De aflevering van twee ID BUZZ-modellen was een mijlpaal bij Koppert, een toonaangevend bedrijf dat zich al meer dan 50 jaar inzet voor innovatieve landbouw. Koppert heeft altijd gestreefd naar het herstellen van het natuurlijk evenwicht in gewassen en het verbeteren van de gezondheid, weerbaarheid en opbrengst van gewassen wereldwijd. Met de aanschaf van deze milieuvriendelijke voertuigen, wensen we de medewerkers van de afdeling Facilitaire Zaken en de afdeling Onderhoud en Storingen veel succes met hun duurzame kilometers!

Een impuls voor duurzaamheid
Als een pionier in de landbouwsector heeft Koppert altijd gezocht naar nieuwe manieren om duurzaamheid te bevorderen. Hun producten en kennis worden wereldwijd toegepast door telers en boeren om het natuurlijk evenwicht in gewassen te herstellen en zo de gezondheid en opbrengst te verbeteren. Nu zet Koppert opnieuw een grote stap richting duurzaamheid door de aanschaf van twee ID BUZZ-en, elektrische voertuigen die bekend staan om hun milieuvriendelijke karakter.

Duurzame kilometers

Elektrisch rijden

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden en waar moet je rekening mee houden?

Elektrisch rijden biedt veel voordelen ten opzichte van een bestelwagen met een verbrandingsmotor. Zo is een elektrische bedrijfswagen stiller, comfortabeler, zuiniger en heeft tijdens het rijden geen uitstoot. Ideaal voor bijvoorbeeld het rijden in steden. Daarbij zijn er diverse subsidies die het elektrisch rijden voor jou interessant maken.

Meer over elektrisch rijden
Elektrisch rijden
Neem contact met ons op!

Mocht je vragen hebben over elektrisch rijden en advies willen hebben over bijvoorbeeld de kansen en mogelijkheden, dan komen wij graag in contact!

Contact

Bekijk hier al onze bedrijfswagens!