Skip to the main content

Op maandag 12 augustus gaat de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen van start: de Tour de France Femmes avec Zwift 2024. Den Haag heeft de eer om de finishstad te zijn van deze spannende eerste etappe. Bereid je voor op een dag vol adrenaline, terwijl de wielrensters met ongekende snelheid door het mooie Westland racen.

Een bijzondere highlight: onze Škoda Sales Manager, Rene Kuhn, beleeft deze eerste etappe op een hele unieke manier. Hij rijdt mee in een volgauto en krijgt zo een exclusief kijkje achter de schermen van de koers.

Trek een geel shirt aan en juich de wielrensters langs de route toe. En vergeet natuurlijk ook niet om naar Rene te zwaaien als je hem voorbij ziet rijden. Houd onze socials in de gaten voor updates en hoogtepunten van het evenement.

Wittebrug Škoda is trots op de sterke band met de wielersport. Eerder dit jaar organiseerden wij de succesvolle Wittebrug Wielertoer en deze zomer zijn we met de Škoda volgauto aanwezig bij diverse Westlandse wielerevenementen.  Op zondag 8 september zijn we bovendien de startlocatie van de Haagse Hoed Challenge. Dit fietsevenement daagt deelnemers uit om samen de route af te leggen en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Haagse projecten die de strijd tegen kanker ondersteunen.