Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 12.095 excl. BTW
Laadvolume
tot wel 5,0 m3
Laadvermogen
tot wel 1.005 kg

Fiat Doblò

De beste manier om veel werk te verzetten

Schuiven maar
Toegankelijk

Dankzij de brede opening maakt de zijschuifdeur ook in krappe ruimtes de laadruimte goed toegankelijk.

Achterom
Laden en lossen

De achterdeuren zijn tot 180 graden te openen, wat in sommige situaties het laden en lossen aanzienlijk kan vergemakkelijken.

Aan de top
van zijn klasse

Met zijn lage laaddrempel, laadvolume tot 5,4 m3, laadvermogen tot een ton en laadlengte tot 2,17 m staat de Doblò Cargo aan de top van zijn klasse wat betreft transportcapaciteit.

Niet zoeken
Altijd vinden

Het navigatiesysteem met Tom Tom maps zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk de ideale route naar jouw bestemming.

Motorisatie

De 1.3-liter en 1.6-liter turbodieselmotoren van de Fiat Doblò onderscheiden zich door een zeer goede gasrespons en souplesse dankzij een verbeterd koppel bij lage toerentallen (ca. 40% meer bij de 1.3 MultiJet). De 1.3 MultiJet 16v 90 en 1.6 MultiJet 16v 105 zijn ook leverbaar in de zuinige en milieuvriendelijke EcoJet-uitvoering. Voor ondernemers die het milieu een warm hart toedragen, is de Natural Power-motor het ideale alternatief. Deze 1.4 T-Jet-motor van 120 pk/88 kW met dubbel brandstofsysteem voor aardgas en benzine is ontwikkeld om enerzijds kosten te besparen en de productiviteit te verhogen en anderzijds het milieu te ontzien.

Meer weten? Bij Wittebrug Fiat Professional helpen we je graag verder!

vrijblijvende offerte aanvragen
Motorisatie

Zelf je eigen Fiat Doblò samenstellen

Jouw Fiat Doblo bestellen

Is jouw gewenste Fiat Professional model niet bij ons op voorraad? Wij helpen je graag bij het bestellen van een nieuwe auto. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bestelformulier
Jouw Fiat Doblo bestellen
Fiat Professional

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.