Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 62.799 excl. BTW
Laadvolume
tot 17 m3
Rijbereik
tot 370 m3

Jouw Fiat e-Ducato

Wittebrug Fiat Professional, jouw bedrijfsautodealer in de regio Den Haag.

Een nieuwe bus, een fijne occasion of lease Bedrijfsauto. Alle vormen zijn bij ons mogelijk. Net als: handige ombouw en inrichting in elke Bedrijfsauto! Ons is niets te gek. Goede ombouw in een Bedrijfsauto, kan veel voordeel opleveren. Nooit meer zoeken naar je spullen en sneller aan je klus beginnen. Daarnaast werken wij met de beste en lichtste materialen, waardoor jouw bus minder brandstof verbruikt.

Zoek je liever naar een Fiat e-Ducato die echt te koop is, een nieuwe of een Fiat e-Ducato occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Fiat Professional aan het juiste adres! Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Fiat modellen of laat je door Roland en zijn collega’s opweg helpen!

Neem contact op
Jouw Fiat e-Ducato

Fiat e-Ducato

100% Ducato. 100% elektrisch. 100% geschikt voor elke missie.

LED
there be light!

De koplampen met LED-dagrijverlichting bieden een 40% hogere lichtopbrengst en zijn hoog op de carrosserie geplaatst, waar ze goed zijn beschermd tegen parkeerschade.

Maatwerk
400 mogelijkheden

Met zijn 400 configuraties kan hij voldoen aan de behoeften van alle professionele operators, van vrachtvloten en bouwbedrijven tot ambachtslieden en gemeentelijke dienstverleners!

Controle
op alles

Verminder de impact van de airconditioning op de accu, door het voorverwamen of koelen van het voertuig. De eDucato denk met je mee!

Klaar
Voor elke missie

De nieuwe e-Ducato is klaar om te werken! Wat is jouw missie? Misschien wil je ook wel vergroenen. We denken graag met je mee en helpen jouw bedrijf met de eerste 'groene' stappen!

Volgeladen aan het werk

De nieuwe Fiat e-Ducato heeft vier verschillende oplaadmogelijkheden met een smart-charge-plug die zowel geschikt is voor ac- als dc-laadpunten. De Fiat e-Ducato kan tot wel 100 km rijbereik binnen 30 minuten bijladen. Kies tussen twee batterijconfiguraties: drie modules met 47kWh voor een bereik van 230 km of vijf modules met 79kWh en 370 km. Het accupakket is voorzien van een recovery modus. Deze modus stelt het voertuig in staat om de reis voort te zetten ondanks een eventueel defect in het accupakket.

Meer weten? Bij Wittebrug Fiat Professional helpen we je graag verder!

Ja, ik wil graag meer weten
Volgeladen aan het werk

Zelf je eigen Fiat eDucato configureren

Jouw Fiat e-Ducato bestellen

Is jouw gewenste Fiat Professional model niet bij ons op voorraad? Wij helpen je graag bij het bestellen van een nieuwe auto. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst de Fiat e Ducato configureren? Scroll dan een tikje naar boven!

Bestelformulier
Jouw Fiat e-Ducato bestellen

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.