Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 12.305 excl. BTW
Laadvolume
tot 2,8m3
Laadvermogen
tot 660 kg

Jouw Fiat Fiorino

Wittebrug Fiat Professional, jouw bedrijfsautodealer in de regio Den Haag.

Een nieuwe bus, een fijne occasion of lease Bedrijfsauto. Alle vormen zijn bij ons mogelijk. Net als: handige ombouw en inrichting in elke Bedrijfsauto! Ons is niets te gek. Goede ombouw in een Bedrijfsauto, kan veel voordeel opleveren. Nooit meer zoeken naar je spullen en sneller aan je klus beginnen. Daarnaast werken wij met de beste en lichtste materialen, waardoor jouw bus minder brandstof verbruikt.

Zoek je liever naar een Fiat Fiorino die echt te koop is, een nieuwe of een occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Fiat Professional aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Fiat modellen of laat je door Roland en zijn collega’s opweg helpen!

Ja, ik wil meer weten
Jouw Fiat Fiorino

Fiat Fiorino

De bestelwagen gemaakt voor de stad

Wat schuift het?
Toegankelijk

In de stad is lang niet altijd een plek te vinden om rustig te laden en lossen. Daarom is de Fioriono uitgerust van een brede zijschuifdeur die toegang tot de laadruimte biedt.

Verlichting
Leesbaar

Het instrumentenpaneel heeft permanente achtergrondverlichting voor een betere afleesbaarheid.

Opgeruimd
staat netjes!

De cabine biedt volop opbergmogelijkheden, zoals een documentenmap, een fles water en zelfs een laptop. De functionaliteit kan nog verder worden uitgebreid.

Uconnect™
Infotainment

Met 5-inch touchscreen, Bluetooth® handsfree-telefonie, bedieningstoetsen op het stuurwiel en USB- en Aux-aansluiting.

Motorisatie

EURO 6-Motoren

  • 1.3 MultiJet2 80 pk 200 Nm / ECOJET
  • 1.3 MultiJet2 95 pk 200 Nm / ECOJET

1.4 NATURAL POWER

  • 1.4 Fire 77 pk 115 Nm 1.4 Natural Power 70 pk 104 Nm dubbel brandstofsysteem (benzine/CNG)

Diesel ECOJET

  • Start- & stopsysteem, slim dynamobeheer en oliepomp met variabele cilinderinhoud

Meer weten over de juiste motorkeuze? Bij Wittebrug Fiat Professional helpen we je graag verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Motorisatie

Zelf je eigen Fiat Fiorino samenstellen

Jouw Fiat Fiorino bestellen

Is jouw gewenste Fiat Professional model niet bij ons op voorraad? Wij helpen je graag bij het bestellen van een nieuwe auto. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvende offerte
Jouw Fiat Fiorino bestellen

Dit is ook Wittebrug


Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.