Skip to the main content

Fiat Panda

Prijs vanaf
€ 18.450
Private lease vanaf
€ 336 p/m

Fiat Panda leasen?

De Fiat Panda van Wittebrug is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Panda leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Fiat Panda die echt te koop is, een nieuwe of een Panda occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Fiat aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Fiat modellen!

Bekijk ons Panda aanbod
Fiat Panda leasen?

Fiat Panda

Een echte stadsauto, voor al je dagelijkse activiteiten

Nieuwe look
Voor elke lifestyle

De nieuwe Panda is leverbaar als City Life, City Cross, Cross en Red. Zo is voor elke lifestyle een passende Panda.

Panda Power
Minder CO₂-uitstoot

De 1.0 FireFly-benzinemotor krijgt ondersteuning van een elektromotor, wat een fikse besparing op de benzinekosten mogelijk maakt.

Milieu
Interieur

Aan het milieu wordt gedacht: het interieur van de Panda cross bestaat uit Seaqual® Yarn-stoelbekleding en dashboard uit afvalhout.

Jouw wereld
Binnen handbereik

Het nieuwe infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen ondersteunt Apple CarPlay® en Android Auto™ , zodat je je favoriete apps kunt bedienen vanaf het scherm in het dashboard.

Panda Power

De motor van de Panda is net zo veelzijdig als de Panda zelf. De verbazend zuinige hybride met 1.0 FireFly-benzinemotor wordt ondersteund door een elektromotor.

  • Hybrid > 1.0 FireFly-benzinemotor, 51 kW/70 pk met elektromotor

Meer weten over deze motor? Bij Wittebrug Fiat helpen we je graag verder!

Ja, ik wil meer weten!
Panda Power

Zelf je eigen Fiat Panda samenstellen

Fiat

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 5.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.