Skip to the main content

Jeep Renegade

Prijs vanaf
€ 33.900
Private lease vanaf
€ 600 per maand
3 jaar garantie
Kilometervrij

Jeep Renegade voor elke situatie

De Jeep Renegade is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Renegade leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Jeep Renegade die echt te koop is, een nieuwe of een Renegade occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Jeep  aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Jeep modellen!

Bekijk ons aanbod
Jeep Renegade voor elke situatie

Jeep Renegade

Born to be wild

Jeep-styling
Tijdloos

Met zijn stoere, zelfverzekerde uitstraling is de nieuwe Jeep Renegade in elk detail een échte Jeep. In de stad of op nieuwe wegen ver daarbuiten, hij brengt u overal naartoe.

Robuust
Veilig

Veiligheid is een eerste vereiste om van het rijden te kunnen genieten. De nieuwe Jeep Renegade loopt voorop op het gebied van de veiligheid.

Krachtig
Aanbod

Het motorenaanbod voor de nieuwe Jeep Renegade bestaat uit nieuw ontwikkelde benzinemotoren en een Plug in Hybride benzine motor.

Ergonomisch
Interieur

De ergonomisch ontworpen stoelen zijn bekleed met hoogwaardige materialen. Details van geanodiseerd metaal in bijpassende kleuren maken de kwaliteitsbeleving compleet.

Motorisaties

Het motorenaanbod voor de nieuwe Jeep Renegade bestaat uit een tweetal nieuw ontwikkelde benzinemotoren (1.0T 120 pk, 1.3T 150pk, trekvermogen tot een gewicht van 1450 kg) die stuk voor stuk vlotte prestaties en een geringe CO2-emissie combineren met een stil en zuinig karakter. De twee krachtbronnen van de Renegade 4xe Plug-in Hybrid leveren samen een indrukwekkend vermogen: 240 pk/176 kW voor de sterkste variant met 180pk-benzinemotor. Wanneer al die kracht wordt aangesproken, resulteert dat in een sprint van 0 tot 100 km/h in slechts 7,1 seconde.

Weet je niet wat je moet kiezen? Vraag een proefrit aan bij Wittebrug Jeep en wij helpen je graag verder.

Ik maak graag een proefrit!
Motorisaties

Zelf je eigen Renegade samenstellen

Disclaimer: Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.