Skip to the main content

Jeep Wrangler

Prijs vanaf
€ 90.800
3 Jaar garantie
Kilometervrij

Jeep Wrangler leasen

De Jeep Wrangler is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Wrangler leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Jeep Wrangler die echt te koop is, een nieuwe of een Wrangler occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Jeep aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Jeep modellen!

Bekijk ons aanbod
Jeep Wrangler leasen

Jeep Wrangler

Evolutie van een icoon

Krachtpatser
Vol vermogen

Leverbaar met een 2.0T benzine motor met maar liefst 272pk. Ook als Plug in Hybride. In dat geval combineert de auto de 2.0T motor met een elektromotor.

Roots
Trouw

Met zijn herziene design is de nieuwe Wrangler helemaal van deze tijd. Maar met zijn herkenbare looks laat hij ook zien dat hij meer dan 70 jaar traditie met zich meedraagt.

Verder
En meer

Met zijn 4x4-techniek, versterkte askokers, grotere remmen en optionele 32-inch banden brengt de Jeep® Wrangler u verder dan u ooit voor mogelijk zult hebben gehouden.

Ruimte
Genot

Met de geperfectioneerde Freedom Top®-hardtop die bestaat uit drie eenvoudig verwijderbare lichtgewicht dakpanelen is het zeer eenvoudig om open te genieten in de Wrangler.

Nog krachtiger

De nieuwe 4xe Plug-in Hybrid Wrangler gaat alledaagse uitdagingen aan met tot 380 pk aan gecombineerd vermogen en een acceleratie van 0-100 km/u in 6,4 seconden. Elektrificatie verhoogt het prestatieniveau van de 4xe Plug-in Hybrid Wrangler. Hij is krachtiger, zorgt voor een opmerkelijke water doorwaadbaarheid en blijft trouw aan zijn status als compromisloze terreinauto dankzij een maximumkoppel bij lage toerentallen.

Wil je hier meer over weten? Bij Wittebrug Jeep helpen wij je er graag bij.

Ja, ik wil meer weten
Nog krachtiger

Service en onderhoud voor jouw Wrangler

Disclaimer: Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Alleen geldig bij deelnemende dealers.