Skip to the main content

Peugeot Boxer

Rijklaar vanaf
€ 26.180 excl. BTW
Financial lease vanaf
€ 279 per maand

Peugeot Boxer in het kort

Ben je op zoek naar een speciale uitvoering, zoals een kipper of uitvoering met open laadbak? De Boxer is leverbaar met een breed gamma van speciale carrosserieën met uiteenlopende laadvermogens en laadvolumes.

Rijmodi
Select

In plaats van de handgeschakelde versnellingsbak worden drie knoppen gebruikt om de rijmodus van het voertuig te selecteren: Drive, Neutral, Reverse.

Digitaal
Genot

Met de nieuwe navigatie en het 9 inch touchscreen kan je van vele digitale opties genieten.

Dode hoek
Bewaking

Dit systeem waarschuwt voor de aanwezigheid van een ander voertuig in de dode hoeken indien dit een potentieel gevaar kan opleveren. Zullen we je meer vertellen?

Slimme
Spiegel

De speciale binnenspiegel is voorzien van een display waarop specifieke informatie over de werking van de Peugeot e-Boxer wordt weergegeven.

Robuust

De Boxer kenmerkt zich door bedieningsgemak en een praktische uitrusting. Het nieuwe design van de voorzijde, dat even modern als robuust is, maakt van de Boxer een ideaal visitekaartje van jouw bedrijf. Elk beroep heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om aan de specifieke eisen van zijn klanten – professionals, eenmanszaken of wagenparkbeheerders – te voldoen, is de Peugeot Boxer beschikbaar in verschillende uitvoering om aan jouw behoefte te voldoen.

Meer weten over de Peugeot Boxer? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Vrijblijvende offerte opvragen
Robuust

Zelf je eigen Boxer samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Bedrijfswagen verzekeren


Wij helpen je met een passende verzekering! Kies uit WA, WA+ en All Risk.

Lees meer

Rijdende gereedschapskisten voor de ondernemer


Hugo en Karin van Groningen zijn de trotse eigenaren van HG Installatietechniek BV, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van klimaatinstallaties in mobiele medische toepassingen, en het plaatsen van airco’s…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.