Skip to the main content

Peugeot e-Boxer

Rijklaar vanaf
€ 57.990 excl. BTW
Actieradius
tot 224 km. WLTP

Peugeot e-Boxer in het kort

Een 100% elektrische uitvoering van de Peugeot Boxer maakt het aanbod compleet, met een elektromotor die 120 pk en 260 Nm koppel ontwikkelt voor een maximumsnelheid van 90 km/u of 110 km/u.

Rijmodi
Select

De Peugeot e-Boxer is, ongeacht de tractiebatterijcapaciteit, uitgerust met een elektromotor van 90 kW die een permanent koppel van 260 Nm levert met automatische transmissie.

Digitaal
Genot

Met de nieuwe navigatie en het 9 inch touchscreen kan je van vele digitale opties genieten.

Dode hoek
Bewaking

Dit systeem waarschuwt voor de aanwezigheid van een ander voertuig in de dode hoeken indien dit een potentieel gevaar kan opleveren. Zullen we je meer vertellen?

Slimme
Spiegel

De speciale binnenspiegel is voorzien van een display waarop specifieke informatie over de werking van de Peugeot e-Boxer wordt weergegeven.

Elektrisch karakter

Dankzij de elektromotor is de nieuwe Peugeot e-Boxer welkom in milieuzone gebieden met beperkt verkeer. De elektrische klep is vooraan aan de bestuurderszijde geplaatst. De Peugeot e-Boxer is ook verkrijgbaar in chassis met enkele cabine, chassis met dubbele cabine en plancher cabine zodat er voor jouw bedrijf een type ombouw op maat mogelijk is

Meer weten over de Peugeot e-Boxer? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Vrijblijvende offerte opvragen
Elektrisch karakter

Zelf je eigen e-Boxer samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Bedrijfswagen verzekeren


Wij helpen je met een passende verzekering! Kies uit WA, WA+ en All Risk.

Lees meer

Rijdende gereedschapskisten voor de ondernemer


Hugo en Karin van Groningen zijn de trotse eigenaren van HG Installatietechniek BV, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van klimaatinstallaties in mobiele medische toepassingen, en het plaatsen van airco’s…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.