Skip to the main content

Peugeot e-Expert

Rijklaar vanaf
€ 32.400 excl. BTW
Financial lease vanaf
€ 365 per maand
Actieradius
tot wel 330 km

Peugeot e-Expert in het kort

Met de tractiebatterij van de Peugeot e-Expert beschik je over een actieradius van tot wel 330 km.

Herkenbaar
Embleem

Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuw met groene en blauwe tinten en het specifieke 'e-Expert'-embleem.

Rijcomfort
van hoog niveau

Het interieur van de Peugeot e-Expert biedt volop rijcomfort. Zo stap je heel gemakkelijk de hoger geplaatste cabine in, van waaruit je een uitstekend zicht hebt op de weg.

Goedkoper
Duurzamer

0 gram CO2-uitstoot tijdens het rijden. Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof. Een eventuele overheidssubsidie afhankelijk van gemeente.

Nieuwe rijervaring
voor in de stad

Actieradius tot 330 km (WLTP). Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies. Zelfde laadvolume en -vermogen van maximaal 1200 kg en 3 lengtes.

Thuis en op het werk opladen

Met behulp van de meegeleverde standaardkabel kan de Peugeot e-Expert via een normaal stopcontact worden opgeladen. Met een als accessoire leverbare speciale kabel kan je hem ook sneller (in 15 uur) opladen via een versterkt stopcontact (type GreenUp).

Een Cube biedt de mogelijkheid jouw compacte elektrische bedrijfswagen Peugeot e-Expert veiliger en sneller op te laden: via een Cube van 7,4 kW met monofasewisselstroom is hij in slechts 7,5 uur volledig opgeladen. In samenwerking met e-mobility Energy kan Wittebrug Peugeot een geschikte oplossing aanbieden.

Meer weten over de Peugeot e-Expert of een proefrit maken? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Ik wil een proefrit maken!
Thuis en op het werk opladen

Zelf je eigen e-Expert samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Bedrijfswagen verzekeren


Wij helpen je met een passende verzekering! Kies uit WA, WA+ en All Risk.

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.