Skip to the main content

Peugeot e-Partner

Rijklaar vanaf
€ 27.010 excl. BTW
Actieradius
tot wel 275 km

Perfect op maat

Wittebrug Peugeot Bedrijfsauto, jouw bedrijfsautodealer in de regio Den Haag.

In ons ombouwcentrum kunnen wij elke bedrijfsauto perfect aanpassen aan jouw specifieke wensen. Zo ook de e-Peugeot Partner. Op basis van goed overleg, een gedetailleerd plan en een passende offerte voeren we de werkzaamheden zorgvuldig uit.

Vraag bij Wittebrug Peugeot naar de mogelijkheden. Roland en zijn collega’s staan voor je klaar!

Vrijblijvende offerte opvragen
Perfect op maat

Peugeot e-Partner in het kort

Met de tractiebatterij van de Peugeot e-Partner beschik je over een actieradius van tot wel 275 km.

Elektrisch rijden
Geen uitstoot

Economisch rijden = elektrisch rijden! Geen uitstoot, niet tanken maar goedkoper laden en minder onderhoud. Zelf ervaren hoe lekker dat rijdt?

Slim
opgeborgen

De opbergvakken zijn ontworpen voor professioneel, meervoudig gebruik, gemakkelijk toegankelijk en slim gerangschikt in het interieur. Zelf zien? Kom kijken!

Hoog comfort
is de standaard

Jouw e-Partner is jouw kantoor! Uniek, nu standaard: de PEUGEOT i-Cockpit. Alles bevindt zich binnen jouw zichtveld. Zo kun jij je goed concentreren. Zelf ervaren?

Zware ladingen
geen probleem

Laadvermogen tot 1.000 kg. Een overbelastingsindicator. Laadruimtepakket met versterkte LED-verlichting en een tot 10 verhoogd aantal sjorogen. We vertellen je graag meer!

Thuis en op het werk opladen

Wist je dat je dankzij de meegeleverde standaard kabel, jouw Peugeot e-Partner via een regulier stopcontact kunt opladen?
Snelladen is ook mogelijk, met een speciale kabel (die als accessoire leverbaar is). Dit kan via een versterkt stopcontact (type GreenUp).

Een Cube biedt de mogelijkheid jouw compacte elektrische bedrijfswagen Peugeot e-Partner veiliger en sneller op te laden: via een Cube van 7,4 kW met monofasewisselstroom is hij in slechts 7,5 uur volledig opgeladen. In samenwerking met e-mobility Energy kan Wittebrug Peugeot een geschikte oplossing aanbieden.

Dit is de e-Partner:
– Véél ruimte
– Draaibaar schrijftafeltje
– Wittebrug Peugeot kan een laadoplossing voor je regelen
– Standaard i-Cockpit® in jouw e-Partner!

Meer weten over de Peugeot e-Partner of een proefrit maken? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Ik wil een proefrit maken!
Thuis en op het werk opladen

Zelf je eigen e-Partner samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Bedrijfswagen verzekeren


Wij helpen je met een passende verzekering! Kies uit WA, WA+ en All Risk.

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Zo doen we dat: op elke klus een perfecte bus!


Pieter Janssen (33), Manager Volkswagen Bedrijfswagens,  snapt waar ondernemers behoefte aan hebben. Hoe zijn dag eruit ziet? “Zorgen dat iedereen snel kan schakelen om de klant op weg te helpen,…

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.